iyi akşamlar, arkadaşlar bende sizler gibi sn mavilim hocamın müptelası oldum. borsadan fazla anlamıyorum. inşaat mühendisiyim. 2-3 kademe yapan hissemi satıyorum ama alış-satış komisyonunu bile karşılayamıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz bu işi. aracı kurumumu mu değiştirmeliyim. komisyon almayan aracı kurum varmı? teşekkür ederim.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydınlar hayırlı cumalar ve bol kazançlı günler
milliyetin yarışması halen oylanabiliyor
Yorum
-
günaydın,
hayırlı sabahlar,
hayırlı cumalar,,,,,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Hocam günaydin....
Endeksin acilmasina 15 dakika varken kisa bir zamaniniz varmi bilmiyorum ama, normalde bugün Dow ve Dax´te hafif bir realizasyon beklentisi hakim....
Bende dakikalarca Fdji grafiklerini inceledim... Ne bileyim senette olmanin psikolojisimidir nedir ben öyle pekte realizasyon beklemiyorum sahsen....
EDYden ve DOW grafikleri topigine attim FDJi grafigini...
Birde siz inceleyip fikrinizi söyleseniz? Yada sizin cizgilerle kücük bir degerlendirme yapsaniz... Vaktiniz varsa eger....
Yorum
-
Küçük bir gerileme normal görünüyor..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam günaydin....
Endeksin acilmasina 15 dakika varken kisa bir zamaniniz varmi bilmiyorum ama, normalde bugün Dow ve Dax´te hafif bir realizasyon beklentisi hakim....
Bende dakikalarca Fdji grafiklerini inceledim... Ne bileyim senette olmanin psikolojisimidir nedir ben öyle pekte realizasyon beklemiyorum sahsen....
EDYden ve DOW grafikleri topigine attim FDJi grafigini...
Birde siz inceleyip fikrinizi söyleseniz? Yada sizin cizgilerle kücük bir degerlendirme yapsaniz... Vaktiniz varsa eger....
Detaylı bakamadım.. seans başlıyor..
Yorum
Yorum