Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu listede potin çizgilerine bağlı birkaç farklı indicatörün
ortaya karışık listesi.. Kendi kriterlerinize göre inceleyiniz..
[ımg]http://img98.imageshack.us/img98/6020/105k.gif[/ımg]
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterana indicatörümde mevcut sekiz renkten
en az 5i yukarı yönlü olan senetlerin listesi..
Pembe ve turuncu sütunları bu taramada dikkate
alınmamıştır.yani 60 puan üzerinden 50 puan ve üzeri dikkate
alınmıştır.
[ımg]http://img98.imageshack.us/img98/6176/105t.gif[/ımg]
hocam bu listelerde değişiklik var mı acaba....
Yorum
-
O LİSTE HERGÜN DEĞİŞİR.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu listelerde değişiklik var mı acaba....
Ama trende dayalı olduğu için,takibe alınanlar
sat sinyaline kadar tutulabilir.
Yorum
-
Orda 60 dakkalık seçeneği de var ama nedenseSERKAN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavilim ..matrıksten günlük data ları metastock a okutuyorum ama 60 dakikalık dataları görmüyor ..nasıl yapabılırım ..yardımcı olabılırmısınız..tşekkürler.
onları indirmiyor...Ben saatlıklere Matriksden bakıyorum o yüzden..
(Ben de beceremedim anlayacağınız)
Yorum
-
Sn. met9998,met9998 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTrendde olan hisselerde % 100 basariliymis gibi gorunen hareketli ortalamalara aldanip da yatayda veya yonu belirsiz hisselerde hareketli ortalamalarin urettigi sinyallere cok guvenmeyin..
Iste meselenin sirri burada zaten trend nedir ve ne zaman ortaya cikar, yonu nedir?
Bunun icin deneyim , bilgi ve detayli bir teknik analiz gerekir..
Bir de spekulasyon , manuplasyon ve haber akisi konulari var ki bunlari da ongorebilen herhalde buralarda dolasmaz simdi nerelerde olurdu
SnMavilime burda kalip , paylasimda bulundugu icin tekrar tesekkur ediyorum ben kendi adima k18
Yazınızı yeni gördüm, kusura bakmayın.
Uyarınız için teşekkürler... Dikkatle not alınmıştır, bundan sonra hareketli ortalamaları farklı değerlendireceğim. İlginize teşekkürler.
Selamlar
Yorum

Yorum