Yada su sekilde sorayim... Kirmizi daire icindeki olusumlar size ne ifade ediyor...?
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende varrrrrrrrrrrr...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar elinde Rysas olan varmi.. Sormak istedim...sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Sen yokmusun seeeen demek geldi icimden....emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende varrrrrrrrrrrr...
Yorum
-
Rysas grafigi alayim kaydedeyim derken acik olan sat tuslarindan birine tikladim yanlislikla baska bir senet icin iyimi... Aldigim fiyatin bir kademe altindan gitti....Cattik...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar elinde Rysas olan varmi.. Sormak istedim...
Yorum
-
sağlık olsun diyelim sayın edy, benim için bir iki kademe aşağı satabilmek kar etmek demek gibi bişi oldu artıkEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRysas grafigi alayim kaydedeyim derken acik olan sat tuslarindan birine tikladim yanlislikla baska bir senet icin iyimi... Aldigim fiyatin bir kademe altindan gitti....Cattik...
Yorum
-
-
sayın mavilim picassoda nerde bekliyormavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende birazdaha var..
2.27-2.28de alıcıyım
Yorum
-
Bugünkü yazıları geriye dönük şöyle bir okudumda Ya arkadaşlar Allah Rızası için Mavilim Hocamıza şu ne olur bu ne olur gibi sorular sormayın lütfen aldığını sattığını zaten yazıp bilgilendiriyor daha ne istiyorsunuz lütfen bu hususa artık dikkat edelim
Yorum
-
Sorun yok Sn Ankarali...ANKARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünkü yazıları geriye dönük şöyle bir okudumda Ya arkadaşlar Allah Rızası için Mavilim Hocamıza şu ne olur bu ne olur gibi sorular sormayın lütfen aldığını sattığını zaten yazıp bilgilendiriyor daha ne istiyorsunuz lütfen bu hususa artık dikkat edelim
Keyfimize bakiyoruz....
Yorum

Maliyet 2,39 peronda treni bekliyorum.
Yorum