Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın edy,bir hissede hsbc ve taksim alıcı ise bu durumu nasıl değerlendirebiliriz? (escom)...bu soruyu size yönelttim çünkü butür önemli ayrıntılarla ilgilendiğinizi yazılarınızda okumuştum...yorumun için şimdiden teşekkürederim....saygılar
sayın edy,bir hissede hsbc ve taksim alıcı ise bu durumu nasıl değerlendirebiliriz? (escom)...bu soruyu size yönelttim çünkü butür önemli ayrıntılarla ilgilendiğinizi yazılarınızda okumuştum...yorumun için şimdiden teşekkürederim....saygılar
Tespitte hata olmasin dileklerimle....
HSBC´ye dikkat cekmistim dogru... Fakat acikcasi bir elin parmaklarini gecmeyecek kadar senette takip ettim ancak... Ve cok sert alislar yaptigini gerekirse ayni senette 3-4 gün boyunca hic hizini kesmeden bol bol kademe kaldirdigini gözlemlemistim...
Birde bunun tersi söz konusu elbet...
Ve sizlerden ricam, her yazdigima aldanmayin... Olaylari analiz gücüm yüksektir diyebilirim, fakat bende büyük bir tecrübe eksikligi var bu ortamlarda... Aldanmayin derim....
Global mesela... Bazi senetlerde 5 dakikada 4-5 kademe kaldirip bir dakikada ayni sertlikle caktigina defalarca sahit oldum....
Yorum