Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gözlemledigim kadariyla hic belli olmuor diyeyim Sn Gursoyser... Her senette ve her araci kurum icin farkli sonuclar oluyor...gursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu satış ve alışlarda gördüğüm 1 lot ve 2 lot lar ne anlama gelir bilen var mıdır?? Teşekkürler..
Fakat genel anlamda 1 lotla alis gösterildiginde cakiyorlar.....
Yorum
-
Elimde,2.73 maliyetli 3000 lot ALARK var. Dün 2.84 kapadığında,maliyetime göre,% 4 kardaydım şimdi 3105 lotum var ama zarar görünüyor.Benim maliyetimi daha mı aşağı da hesaplamam gerekiyor acaba?
Yorum
-
işe bak ya dün0.73 maliyetlilileri 74 den vermeye razıydım vkingde bugun 0.76 ya bile veresim yok..(ky kendi psikolojimi inceliyorumki sonucuna göre harejket edeyim)
mesela dünki olayı tamirci kardeşim kaybetti hani ipmat olayı .197 den vermiştim yarısını sonra 2.03 de demiştim şimdi kardayım satayımmı yani vs."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Sayın EDY bu oran fiyat üzerinde fazla etki yapacak bir rakam değilEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTecrübesizlik....:(
Bu haberin bugün bu kagida etkisi ne olabilir... Herhangi bir fikri olan arkadas varmi?
teknik olarak eski rakamları baz aldığımızda senedin rahatlaması için 2.88 ve üzeri kapanışlara ihtiyacı var
Yorum
-
satarsan haber et yinede sen ama alacak para kalmadı k24teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişe bak ya dün0.73 maliyetlilileri 74 den vermeye razıydım vkingde bugun 0.76 ya bile veresim yok..(ky kendi psikolojimi inceliyorumki sonucuna göre harejket edeyim)
mesela dünki olayı tamirci kardeşim kaybetti hani ipmat olayı .197 den vermiştim yarısını sonra 2.03 de demiştim şimdi kardayım satayımmı yani vs.
Yorum
-
yok ben ipmatı o samıyacam demiştim ya2.05den sattım sonratamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersatarsan haber et yinede sen ama alacak para kalmadı k24
satmasam nasıl yükselsin dedim başkalarına yazık oluyor
ama olayı anladık degilmi tamirci (ben gene beceremedim o ayrı)
olay karı görünce satmamak çok karı görünce satmak az karda veya az zararda beklemek destek ve direçlerinde ikisinden birini kırarsa zaten yeni kanal oluşuyor.. ama şu nu bütün tecrübelerimle(yedigim kazıklar oluyor onlar
) biliyorumki az elinde bekletipde az karı görünce hazır kar etmişken kurtulayım şundan demek zarar yazdırır. emeclica bey amca 1.98 in altında satarım demişti sattı ben 1.97de felan oyalandım 2 gün ama genede yarısını yukseliş başlamadan 1 dakika önce diger yarısınıda asıl yukseliş başlamadan az önce sattım
ders çıkartalım birbirimize psikolojimiz ders olsun diye uzun uzun yazıyorum arkadaşlar.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
Yorum
-
tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersatarsan haber et yinede sen ama alacak para kalmadı k24
işte ne yaparsan yap bu sözü söyleyecek hale gelme..
yoksa elindeki az zararda olanlardan başlarsın satmaya çok yükselecegine inadıklarını almak için yada çok düşenlerden alayım diye..
kendi hatam oldugu ve beceremedigim için yazıyorum kesinlikle yuzde 25 nakit günlük ballı lokma tatlıları için ayrı paran olsun.."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
Yorum
-
Hocam dünde yazdim...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterders çıkartalım birbirimize psikolojimiz ders olsun diye uzun uzun yazıyorum arkadaşlar.
Özellikle su son bir hafta icinde alti ayda ögrenemedigim seyleri ögrendim...
Sabretmeyi....
Önceden 90 kurusa aldigim bir senet 88 kurusa düstü diye pat satardim...
Sonra uzun uzun düsündüm... Benim hedefim ne?
Günlük trade?... 2-3 günlük? haftalik? yada aylik?
Günlük trade icin tecrübelerimin yeterli olmadigini, sadece ve sadece araci kurumu berhüdar ettigimi... Gidim gidimda olsa paranin suyu cektigini idrak ettim...
Sonucta yeni bir strateji hazirladim kendime.... Panik yapmadan... Ucan kacan senetlere aldanmadan... Sakin sakin hareket etmeye karar verdim...
Velhasil iki akil bir akildan üstündür durumlari... Paylasalim... Hemde bol bol...
Yorum
-
işte bu...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam dünde yazdim...
Sonucta yeni bir strateji hazirladim kendime.... Panik yapmadan... Ucan kacan senetlere aldanmadan... Sakin sakin hareket etmeye karar verdim...
Velhasil iki akil bir akildan üstündür durumlari... Paylasalim... Hemde bol bol...
kazanmanın otoyolu :081::081:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Birde en cok dikkatimi cekmis olan husus su....
Endekste 3-5 degil 300 küsür senet varken haliyle bazilari cakildigi halde bazilari ucup gidiyor...
Eldeki kagitlar zarar yazarken yada öylece ot gibi dururken ucup kacmis senetlere baktikca etki altinda kaliyor insan... Bazende hirs yapiyor...
iste özellikle bu duygudan soyutlamaya calisiyorum kendimi.....
Yorum

Yorum