bu arada şimdi farkettim.bugün zaman analizindeki günlerden biri.02.07.2009 Bilginize...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aleyküm selam hocam...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamün Aleyküm,,
İzmir'den selamlar
inanmazsiniz belki ama bende tam picasso ve sakir´in 15 dakikaliklarini gönderecektim foruma..
Laptopta grafik ekran resimleri alip imageshacke yükleme isini bitirmistim..
iyiki geldiniz
Yorum
-
-
Aleykümselam sayın mavilim Hoşgeldiniz izmir'emavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamün Aleyküm,,
İzmir'den selamlar
Yorum
-
Hoca buradayken ve de icazet almadan biraz zor gönderirim ben o grafikleri....Arslanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın edy grafiklerinizi bekliyoruz

Dün kötü yakalandik zaten...
Yorum
-
kaçamak yapınEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoca buradayken ve de icazet almadan biraz zor gönderirim ben o grafikleri....
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Anlamaniz gerek....EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoca buradayken ve de icazet almadan biraz zor gönderirim ben o grafikleri....
Bende hem tecrübe az, hemde ben cizgilerin sadece simasina, yüzüne bakiyorum... Mavilim hocam bir bakista cigerini okuyor..
Onun oldugu bir forumda benim grafik eklemem bile büyük cesaret, kaldiki birde onun topiginde? olmaz...
Heyhat kendi topigimi asil acis sebebimi zaten belirtmistim...
Destek direnc merak eden kisilere o basit cizgilerin gösterebildigi kadariyla yardimci olmakti...
Yorum
-
Simdi arkadaslar birseyi daha itiraf edeyim...
Sabah carsida islerim vardi... Ekran basinda olmayacaktim...
Yinede sakin sakin actim alark al tuslarini bir parca 2,88 bir parcada 2,86´ya al emri girdim gittim...
Her ikiside gelmis...
Ben bunu kimden ögrendim peki... Sakin olmayi... Sistemli hareket etmeyi... Acgözlülük yapmamayi...
Ben bu hocamin hakkini ödeyebilirmiyim...
Yorum
-
hayrini görün insallah...hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersakirlerim yarısı 1.69 dan teslim.
Yorum

Yorum