Emeği geçen herkese teşekkür
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocamızdan merak ettiğim bu Şakirbank niye az bir zamanda yukarı çıkıp eski seviyesine geri geldi. Sonuçta bir banka bu. Gittim geldim birde ne göreyim yüzde 6 gibi bir farkla geri gelmiş. Uzun zamandır borsadayım. Bankalarda böyle şeye rastlamadım. Şimdi ne olur acaba
Yorum
-
Azcik da Gulumseme...
Hocam, kusura bakmayin ama "eve alarko ve sakirler geldi" ne demek....?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereve alarko ve şakirler geldi..

Shaka shaka...gerilmeyin hemen.. sadece bir forumdasimizin sorusu hosuma gitmisti, ona atfen yazayim dedim.. Bir de gunun gerginligi heralde... Seyrede seyrede tum hisselerde aldigimiz yere geldi.. Tren hesabi yani... Endeksdeki kirmizi oklari tren niyetine seyrettiK hepsi de dusunceye kadar... :081: :081: :081: :081: :081:
:081: :081: :081: :081:
umarim yarin daha iyi bir gun olur....
slm ve iyi dileklerimle,
freesky
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
güzel kardeşim . bugun garanti 4.10-4.34 bandında gidip gelmiş yuzde kaç yapar sence.. banka yapar yapmaz diye bişey olurmu. asyablar fortisler tekstler cirit atıyordu bir aşagı bir yukarı.. neyse1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocamızdan merak ettiğim bu Şakirbank niye az bir zamanda yukarı çıkıp eski seviyesine geri geldi. Sonuçta bir banka bu. Gittim geldim birde ne göreyim yüzde 6 gibi bir farkla geri gelmiş. Uzun zamandır borsadayım. Bankalarda böyle şeye rastlamadım. Şimdi ne olur acaba
zaten yaralıyım.. koç boynuzu
gerçi yan kolu arçelik ama olsun
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Evet volatilitenin olduğu yerde ,hareket bereket vardır..teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel kardeşim . bugun garanti 4.10-4.34 bandında gidip gelmiş yuzde kaç yapar sence.. banka yapar yapmaz diye bişey olurmu. asyablar fortisler tekstler cirit atıyordu bir aşagı bir yukarı.. neyse
zaten yaralıyım.. koç boynuzu
gerçi yan kolu arçelik ama olsun
gidecek gelecek ki adrenalin olsun..
Hah işte kaadı kaptırdım diyecen ardından bakıp kalacan...
daha sonra bir bakacan, sattığın fiatın altına gelmiş.....
Yorum

Yorum