Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kalimera
    Tecrübeli
    • 03 Haziran 2009
    • 244

Kuzey Amerika'nın en büyük iletişim ekipmanları sağlayıcısı Nortel Networks Corp'un Nokia Siemens'e satılması için anlaşılan
    varlıklara 650 milyon Dolar'ın üzerinde teklif veren kuruluşun olup olmayacağının görülmesi için yapılması plananan ihale
    sürecine ilişkin mahkeme duruşması bugün yapılacak. Nortel tekliflerin 21 Temmuz'a kadar alınmasını ve ihalenin
    24 Temmuz'da yapılmasını istiyor. Şirketin bazı kreditörleri haftasonunda sürece ilişkin bazı itirazlarda bulunmuşlardı. İtirazlar arasında süreç içinde Nokia
    Siemens'in avantajlı olacağıona ilişkin eleştiriler de yer alıyor.

*Söz konusu şirketin satışına ilişkin süreç, Nortel'in Türkiye'de faaliyet gösteren ve halka açık Netaş'ın da ortağı olması açısından takip edilmesi gerekiyor...

--
    Saygılarımla,
    Ozgur Yurtdasseven

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      SKBNK ımı kastediyorsunuz sn mavilim

tşk ler
      Sekerbank hocam...

Sabah saatlerinde mavilim hopcanin satirlarindan sonra sadece derinligi uzun uzun inceleyerek maliyetlenmistim...

Seans arasi grafikleride inceledim ve oldukca hosuma gitti...

Vakit dar oldugu icin su an grafikleri atmiyorum, ama özellikle fibo oranlarinda 1,61 geri alim seviyesi olusu dikkatimi cekti... Buradan yada üstünden kapanislarda ilk hedef 1,68 görüntüsü hakim...

Diger bircok indikatörümde al vermis durumda diyeyim...

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 22582

doyurucu açıklamanız için teşekkürler sn edy
        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• EDY
          Yasaklı
          • 15 Aralık 2008
          • 1381

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          SKBNK ımı kastediyorsunuz sn mavilim

tşk ler
          EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sekerbank hocam...

Sabah saatlerinde mavilim hopcanin satirlarindan sonra sadece derinligi uzun uzun inceleyerek maliyetlenmistim...

Seans arasi grafikleride inceledim ve oldukca hosuma gitti...

Vakit dar oldugu icin su an grafikleri atmiyorum, ama özellikle fibo oranlarinda 1,61 geri alim seviyesi olusu dikkatimi cekti... Buradan yada üstünden kapanislarda ilk hedef 1,68 görüntüsü hakim...

Diger bircok indikatörümde al vermis durumda diyeyim...

mail2uye Nickli Üyeden Alıntı
          RAPOR-ŞEKERBANK TEKNİK ANALİZ(TEKSTİL MENKUL DEĞERLER) Tekstil Menkul Değerler (www.tekstilmenkul.com.tr) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni:
          "1.62 Üzerinde Tepki Güç Kazanabilir... *1.53-1.65 bandında hareket eden hisse 22 günlük ağırlıklı ortalaması (1.58) üzerinde kapanıs gerçeklestirdi. *Tepkinin güç kazanması için 1.62 direncinin geçilmesi önemli olup, bu durumda 1.65-1.66 öncelikli olmak üzere 1.69-1.72 dirençleri önem kazanabilir. *1.72 direncinin kuvvetli olduğunu söylemek mümkün. Dolayısıyla bu seviyede kar satısları görülebilir.1.72 üzerindeki hareketin ise 1.75-1.80 dirençlerini hedeflemesi beklenebilir. *Asağı yönlü harekette ise 1.58-1.57 öncelikli destek bandıdır. Sonraki önemli destekler 1.53- 1.50’dedir (1.50-1.49 kuvvetli destekler). *Hisse 1.58-1.57 bandında yada 1.62 direncinin geçilmesi durumunda 1.50 stop-loss olmak üzere kısa vadeli alım yönünde izlenebilir. *Aylık bazda ise 1.49 önemli destek, 1.69-1.80 önemli direnç seviyeleridir."
          ..........

Yorum

• EDY
            Yasaklı
            • 15 Aralık 2008
            • 1381

ve listedeki Bimas...

Nazar degdirmeyin....

Yorum

• teselli
              Tecrübeli
              • 16 Nisan 2009
              • 355

vade sonu diye vobda shortçuları iyice bir cız bız edecekler anlaşıldı..
              "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• mavilim
                Kadrolu
                • 15 Şubat 2009
                • 5026

tekrardan merhabalar

Yorum

• universe
                  Katılımcı
                  • 07 Haziran 2009
                  • 68

İkinci seans herkeze bol bol para kazandırsın inş. bugun biraz geç kaldım ama salık olsun, geç olsun güç olmasın..

Yorum

• mavilim
                    Kadrolu
                    • 15 Şubat 2009
                    • 5026

Bu

Yorum

• mavilim
                      Kadrolu
                      • 15 Şubat 2009
                      • 5026

Bu arada Alarklarımı yerine koydum (2.96)

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22582

161 debn biraz mallandım şairbank da

160 da alım girdim bakalım

hayırlısı
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• teselli
                          Tecrübeli
                          • 16 Nisan 2009
                          • 355

bimaş gerçekten iyi tepki vermiş hocam. dediginiz günden sonra az az yukarı gitti bu günde tam tepkiyi verdi..
                          "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• mavilim
                            Kadrolu
                            • 15 Şubat 2009
                            • 5026

37.545.73

Yorum

• mavilim
                              Kadrolu
                              • 15 Şubat 2009
                              • 5026

37.545.73 üzeri endeksimiz otobandadır..
                              yani ilk destek 37.545 oldu

Yorum

• hasan34
                                Yeni üye
                                • 22 Nisan 2009
                                • 10

AÇIKLAMA:
                                Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 29.06.2009 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul'umuz hakkında.

Özetle aşağıdaki kararlar alınmış olup tutanak ve hazirun cetveli ekte tarafınıza sunulmaktadır.

1- Grundig Elektronik A.Ş.'nin 31.12.2008 tarihli bilançoları üzerinden mevcut tüm aktif ve pasifinin bir kül halinde Arçelik A.Ş. tarafından devir alınması suretiyle mezkur şirketle Türk Ticaret Kanunu'nun 451. ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20. maddeleri dairesinde birleşilmesi kapsamında hazırlanan Yönetim Kurulu Raporu okundu.

2- Şirketlerin 2008 yılına ilişkin Olağan Genel Kurullarında onaylanan 31.12.2008 tarihli finansal tabloları esas alınarak, Kadıköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesinin 10.03.2009 tarih ve Esas No:2009-677 D. İş Karar No: 2009-677 D. İş sayılı kararına binaen 15.04.2009 tarihi itibariyle istihsal olunan Bilirkişi Raporu ile uzman kuruluş KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin 14.04.2009 tarihli raporu uyarınca birleşme oranın %97,66264 ve değiştirme oranın 1'e 0,1947396 olarak belirlenmesi ve Grundig Elektronik A.Ş.'nin 31.12.2008 tarihinde mevcut tüm aktif ve pasifinin bir kül halinde Şirketimiz tarafından devir alınması suretiyle Grundig Elektronik A.Ş ile Türk Ticaret Kanunu'nun 451. ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20. maddeleri dairesinde birleşilmesi ve ekli birleşme sözleşmesinin onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.

3- T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Mayıs 2009 tarih ve B.02.1.SPK.0.13-735/6843 sayılı izni, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 23.06.2009 tarih ve B.14.0.İTG.0.10.00.01.401.01.02.-139-77186-3465 sayılı izni ile, Grundig Elektronik A.Ş.'nin 31.12.2008 tarihli bilançoları üzerinden mevcut tüm aktif ve pasifinin bir kül halinde Arçelik A.Ş. tarafından devir alınması suretiyle mezkur şirketle Türk Ticaret Kanunu'nun 451. ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20. maddeleri dairesinde birleşilmesi sonucunda çıkarılmış sermayesinin 659.934.000.-TL'den 675.728.205.-TL'na artırılması ve bu nedenle Ana Sözleşmemizin "Kayıtlı Sermaye" başlıklı 7. maddesinin değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information