dün hatırlarsanız aymı grafiği gönderdiğimde mavi ya da pembe sarıyı yakalayana kadar yön yukarı yazmıştım..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
üstat teşekkürler büyük yorumcusun harbiden bu durumu isimlendiremiyorum.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdide bunun realizesinin nereye kadar olabileceğini sorsam ve bu realizeden sonra tekrar yukarı dönüş süresi nasıl çalışır grafik çizgilerine göre 58 demi sonlanır 56 damı bu süreçte 3-5 gün arası mı olur bu şekilde sormamın sebebi yolladığınız bu grafiklerle senetlerin hareketlerini öğrenmeye çalışmak üstadım siz bunları az çok anlatana kadar biz kağıtları alıp kuzu kuzu bekliyorduk çıksında kar edip satalım diye sayenizde daha bilinçli olmya başladığımı söyleyebilirim allah razı olsun
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCumanız mubarek olsun..
Allah kabul etsin..
hayırlı cumalar
prkab da grafikler aynen duruyor gibimi sn mavilim? kablo boğucu olmaya başladı.(benim açımdan)
teşekkürler..
bende kişilik analizinde denek olmak istiyorum sn nur gibi.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
xu-100; 15 dakkalık bazda son durum..
at5 grafiğimizin, kırmızısının maviden ayrılmasıyla,tam tepede realizasyon sinyali gelmiş.
yeşil, sıfıra yapışmadan,ya da kırmızı dönüp,maviyi yakalamaya gitmeden
yükseliş gelmeyecek.
aom-dg2w indicatörümüzde yuvarlak içine aldığım,pembenin beyazdan destek alacağını ve
sarının da sıfır ekseninden destek alıp, yukarı dönmesini ihtinal dahilinde
görüyorum.Bu konu ile ilgili bir obo senaryosunu zaten seans sonuna doğru
göndermiştim.
Yorum
-
-
dün ana indicatörümde yeşilin mavi üstüne geçmesinin bize
rahat nefes aldıracağını yazmıştım...
açılıştan 2-3 peryot yani 30-45 dakka içinde; yeşil bu sefer maviyi
aşağı yönlü kesecek gibi duruyor.Yani rahat nefesin yerini
Nefes darlığı alacak...Saat 14.30-14.45 aralığında inceden
satışlara şahit olmaya başlayacağız.
Yorum
-
Ipmatla ilgili daha önce yazdıklarım geçerliliğini koruyor..özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Mavilim,İPMAT hakkında neler söyleyebiliriz?Teşekkür ederim.Sevgiler.
at4 grafiğimde yeşil üste geçti. dolayısıyla bu düşüşe meyillidir ve
ben 0.88e mutlak stoplos koyardım...
Yorum
-
sistem barlar bölümünde gördüğümüz yatay çizgilerekey34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat teşekkürler büyük yorumcusun harbiden bu durumu isimlendiremiyorum.
şimdide bunun realizesinin nereye kadar olabileceğini sorsam ve bu realizeden sonra tekrar yukarı dönüş süresi nasıl çalışır grafik çizgilerine göre 58 demi sonlanır 56 damı bu süreçte 3-5 gün arası mı olur bu şekilde sormamın sebebi yolladığınız bu grafiklerle senetlerin hareketlerini öğrenmeye çalışmak üstadım siz bunları az çok anlatana kadar biz kağıtları alıp kuzu kuzu bekliyorduk çıksında kar edip satalım diye sayenizde daha bilinçli olmya başladığımı söyleyebilirim allah razı olsun
uyumludur.çiziklerin durumuna göre karar veririz.
Yorum

Yorum