Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Üstadım iyi akşamlar,
Yaşar Erdinç Hocanın bugün sizin de yazdığınız TKE formülünü ben de matrikse bir türlü uyarlayamamıştım.
Topikte yazınızı görünce sizden rica etsem, sakıncası yoksa makrikse uyarlanmış şeklini paylaşmanız mümkün mü?
Saygı ve sevgiler
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
bu tür formülleri matrksin neresine yazıyoruz,,, bilgilendren olursa sevinirim,,,cayy
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
parsanları tekst ile değiştirdim ben.. yumaklaşmayı görünce
dayanamadım..parsana 5 gün istirahat vermiştim dün hatırlarsanız
dolayısıyla fırsat verir umarım..
hehe aynısını bugün ben de yaptım sn mavilim hocam...
ben de sizi yaparken görünce dayanamadım ben de yapayım dedim iyi yapmışım ama hayret ben de şaşırdım kendime şimdik:081:
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
edy bey, öyle bir tekerleme bilmiyorum ama,
"çanakkale içinde vurdular beni"
türküsünün çanakkale'ye değil de,
gastımonu'ya ait olduğunu biliyorum
Haydaaaa.... Buyruuuun burdan yakin simdi...
Bu arada türkülere konu olan o Canakkale aynali carsisinda hemde taaaamda bu meshur türkümüzün satirlarinin yazili oldugu aynanin önünde polis amcadan bi tokat yemistim zamanindaya....
Neymis efendim gecenin saat 12´sinde cosupta Aynali carsinin icinde nara atilirmiymis... Ben attim valla... iyide hesapta tamda köseyi dönünce polis amcayla burun buruna gelmek yoktu....
Yorum