Hocam bugun son sorum paket beklentısı ıle TOASO aldım senın ordan nasıl gorunuyor
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yazı analızı ıle karakter cozmek bır sanattır.. bilenler bilir. ( vücut dili kursuna gitmiştim ustad orda degerlı bır hocamızın cok katkıları oldu) bazen bılmemek daha ıyı oluyor tabi. krdmrd out thyao in deriz napalım.. selamlarımla
:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
Sn Mavilim
Teknik analizlerini beğendiğim Halil Rençber bir tv programında, hisseleri sadece teknik analiz açısından yorumladığını ve sadece bu pencereden baktığını söylemişti. Kendi içinde tutarlılığı olan bir düşünce. Katılmasam da.
Siz programınızın verilerini yorumlarken sadece makinanın sistem verilerinden yola çıkarak mı yoksa kendinizin o gün, hafta ay gelişen olaylarını da yorumlayıp süzdükten sonra mı verilerle harmanlarsınız.
Takaslara bakar mısınız. Eğer takaslara bakıyorsanız vanetin takaslarında siz ne görüyorsunuz. Bana normal gelmeyen bazı teknik ve takas yönlü kafamı kurcalayan hususlar var da. Paylaşırsanız sevinirim.
Kolay gelsin Başarılarınızın devamını temenni ederimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sn. Mavilim, forumdan uzak kalınca topiğinize uğrayıp selam veremedim. Emekleriniz için teşekkürler. İyi akşamlar...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese iyi akşamlar..
canlı yayınımız sona ermiştir.
Yorum
-
Sevgili Mavilim,
KENT hakkındaki yorumlarını alabilir miyim?
İyi akşamlar...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada sorulan senetlerden ;forumdaşların kişilik ve
karakter analizini yapıyorum....
İsterseniz hakkımda test edebiliriz.
Alınmam ,
sadece merak denemek isterseniz dinlerim.
Yorum
-
-
çok teşekkürler üstadımmmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu-100; 15 dakkalıklarda son görüntü..yön indicatörümün
15 dakkalık bazda, sarının beyazı yukarı geçtiği yere
sarı ok indirdim. süper bir zamanlama...
ana indicatörümde,mor yuvarlak içine aldığım bölgede; yeşil ve
mavi muhtemelen 2-3 peryot içinde; sıfır eksenini yukarı kesecek gibi duruyor.
Bu açılıştan 30-45 dakka içinde alımların güçleneceği yönünde
iyi mesajlar içeriyor...tut konumunda..

Yorum

Yorum