Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
yağmur yağıyormarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğbi az ileride masmavi bir deniz, bu akşam sanırım değerlendirmediniz?
Yorum
-
geliyor, geliyorr benim manyakk geliyorrrmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMarko ,senin kaat geliyor
ucak ta da şimdilik en iyi alım yeri ince saı olan 1,33 sanırım
ahh ahh, dün gözümün önünde tavana kitlediler, sadece seyrettim benim manyak yattiği için.
Yorum
-
hehe kaçar mı? bugün yeni bölümü varmarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir de Ağbi, salı-çarşamba ve cuma günleri Kanal7'de kurtlar 7 sene önceki 1. bölümünden başlayarak yeniden yayinlaniyor, ben 1. seneyi kaçirmiştim oradan tekrar başladım.
Marko,senin kaat
Olmks; Ezine -Çanakkale hattında müthiş çevirme var...
kısa vadeli yönü yukarı..
Yorum
-
yatan manyak kalktı ve geliyor mu şimdi?marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeliyor, geliyorr benim manyakk geliyorrr
ucak ta da şimdilik en iyi alım yeri ince saı olan 1,33 sanırım
ahh ahh, dün gözümün önünde tavana kitlediler, sadece seyrettim benim manyak yattiği için.
mavilim bey bunu mu demek istedi marko paşa?gemici bey nasılsın?
Yorum
-
parsanları tekst ile değiştirdim ben.. yumaklaşmayı görüncemalatyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim parsandayız bozulma durumu yoktur inşallah
dayanamadım..parsana 5 gün istirahat vermiştim dün hatırlarsanız
dolayısıyla fırsat verir umarım..
Yorum
-
ölmükçeya yeten menyek tiyormuktesit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatan manyak kalktı ve geliyor mu şimdi?
mavilim bey bunu mu demek istedi marko paşa?
Yorum

Yorum