Hocam geçen hafta fnbank grafiğine benzer bi grafikte ffkrl grafiği göndermiştiniz yanilmiyorsam 1.40 önemli bir seviyedeydi eğer grafiğini silmediysiniz tekrar yayımlarmisiniz
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1 lot bile olsa...133 ü görecek mi???mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSISE; daha önceki yorumumu hatırlarsınız umarım..
ne kadar gerilerse gerilesin daha üste gidecek demiştim..
ilk dikey çizgide indicatör eski direncini geçtiğinda en yüksek
1.31...Daha sonra , en düşük 1.20 görülmüş ve 2. dikey çizgide
1.32 görülmüş..son durumda indicatör gene bir yatay geçmiş..
Bu sizce ne demek?

Yorum
-
muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersu bi lot bile olsa 8,00 görecek olan seneti merak ettimmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Grafiğin ortasında yazıyor MAALT
Yorum
-
halilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de derimki burda,sn mavilinin analizlerden veyorumlarından başka yazı yazan olmasın derim.şayet yazacaklarsa mavili hocam kadar bilgili olsunlar derim.hem topik fazla kalabalık olmaz hemde biz(cahil olan bu konularda küçükler)birşeyler kapabiliriz belki bilemiyorum.sadece şunu biliyorum mavilinin grafikklerini ve yorumlarını bulabilmek için akşam kaç sayfa geriye geldiiğimi ben bilirim.geçmiş sayfaları açın bakın.neyin neolduğnu kaçırıyorum.ben sizler gibi sabahdan akşama kadar tpopiğin içinde olmanın imkanı olmadığında böyle bir şey yazmak istedim.sadece mavilininve onun kadar değerli arkadaşların teknik fikirlerinin paylaşılmasını isterim.gereksiz şeylerden kaçınalım derim.SADECE MAVİLİ yi izleyelim.
Sadece Mavilim üstadı okumak isterseniz
Mavilim niki üzerine tıklayınız.
Yazdığı tüm mesajları göster e giriniz.
Ve tüm mesajlarını okuyunuz.
vakit kaybetmezsiniz.
Syg.
Yorum

Yorum