Afiyet olsun arkadaşlar.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam Konu Dışı Bi Sorum VARdı VKİNG kağıt selüloz a.ş. kağıtlarında Satıştan sonra Takası ikigün sonra mı geciyor para hesaba DAha öncede KUTPO da böyle bi durum olmustu .. AcaBa Bu Kağıt da KUTPO gibi bir kağıtmı.. Cünkü para hesabıma gelmedi
Arkadaslar Vikingle islem yapan varmı aranızda .. Bu tür bi olay geldimi başınıza Tşkler..
Yorum
-
satıştan sonra takası 2 gün sonra geçmeyen kagıt varmı bildiginiz?muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Konu Dışı Bi Sorum VARdı VKİNG kağıt selüloz a.ş. kağıtlarında Satıştan sonra Takası ikigün sonra mı geciyor para hesaba DAha öncede KUTPO da böyle bi durum olmustu .. AcaBa Bu Kağıt da KUTPO gibi bir kağıtmı.. Cünkü para hesabıma gelmedi
Arkadaslar Vikingle islem yapan varmı aranızda .. Bu tür bi olay geldimi başınıza Tşkler..
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Birde KUTPO da olmustu aynısı seneti sattiktan sonra bile YEni bir senet icin kullanamamıstım parayi 2 gün sonunda gelmisti para acaba buda böyle bi kagıtmı bizim 610 lira ucmadiya bankayıda aradim onlarda anlayamamısmarakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersatıştan sonra takası 2 gün sonra geçmeyen kagıt varmı bildiginiz?
Yorum
-
ne zaman sattınız_?muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirde KUTPO da olmustu aynısı seneti sattiktan sonra bile YEni bir senet icin kullanamamıstım parayi 2 gün sonunda gelmisti para acaba buda böyle bi kagıtmı bizim 610 lira ucmadiya bankayıda aradim onlarda anlayamamıs
eger bugun sattı iseniz 2 gun sonra gecmesı normal cunku pıyasa kuralı bu.ama mesela bisas gibi bi senette sanırım satılan kagıdın karsııgı parayı 2 gun gecmeden kullanamıosunuz cunku rısklı kagıt o 2 gunde batabılr bıle..kutpo da ıse bıldgım bole bı durum yok..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne zaman sattınız_?
eger bugun sattı iseniz 2 gun sonra gecmesı normal cunku pıyasa kuralı bu.ama mesela bisas gibi bi senette sanırım satılan kagıdın karsııgı parayı 2 gun gecmeden kullanamıosunuz cunku rısklı kagıt o 2 gunde batabılr bıle..kutpo da ıse bıldgım bole bı durum yok..
12 Mayısta aldım 13 mayısta sattım YArin Gelmesi lazım para EGer gelmezse bizim parayi ucurdular ..
Kutpo da Aynı sey basıma gelmisti araci kurumu aradim 2 gün sonra gececek hesabiniza dediler takasta kalıyormus ve 2 gün sonra gelmisti para ama viking icin böyle bisey demediler eger bölye bi durum varsa bizi bilgilendirirler dedi bakalım yarin gecmesi lazim eger böyle bi durum varsa .. İlgin icin teşekkür ederim dostum
Yorum
-
viking degişmediyse dediginiz gibidir. t2 olayından farklı olarak başka hisse alım satımı içinde kullanamazsınız.sanırım 6-7 hisse var hala o şekilde olan.yani nakite geçmek degil hisse alım satım hesabınızda gözükmüyor. en azından ykb de öyle."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
güzel kardesım onemlı degıl,bi katkım olursa ne mutlu.ama bilmen gereklı temel bi kural var.bu pıyasada aldgın hısse senedını (hangisi olursa olsun) aynı gun satmazsan;yanı ertesı gun satarsan zaten 2 iş günü sonra hesabına geçer..12 sinde sattıysan 14 unde hesapta olur 15 inde satarsan cuma oldgu ve c.tesi pazar iş günü olmadgı ıcn salı hesaıbna geçer para..paranın uçması gibi bi durum yok yani..ama sayın tesellinin de dedigi gibi az sayıda bazı hısseler varkı mali durumları epey rısklı ;bunların ınternet ustnden de alış satış ıznı yok telefonla yapılıyo ancak..2 gun olupd a para hesaba gecmeden de bunların parası yokmus gibi gozukuyor..muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12 Mayısta aldım 13 mayısta sattım YArin Gelmesi lazım para EGer gelmezse bizim parayi ucurdular ..
Kutpo da Aynı sey basıma gelmisti araci kurumu aradim 2 gün sonra gececek hesabiniza dediler takasta kalıyormus ve 2 gün sonra gelmisti para ama viking icin böyle bisey demediler eger bölye bi durum varsa bizi bilgilendirirler dedi bakalım yarin gecmesi lazim eger böyle bi durum varsa .. İlgin icin teşekkür ederim dostumKazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
AYnen Dediğiniz gibi dostum Bende YKB kullanıyorum .. bakalım Yarin gelmesi lazım ..Bende ondan süphelendim.. KUtpo DA kesin emini eger degismediyse biri kutpo digeri Viking eger öyleyse geriye kaldı 4-5 tane acaba digerleri hangisiteselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviking degişmediyse dediginiz gibidir. t2 olayından farklı olarak başka hisse alım satımı içinde kullanamazsınız.sanırım 6-7 hisse var hala o şekilde olan.yani nakite geçmek degil hisse alım satım hesabınızda gözükmüyor. en azından ykb de öyle.
Yorum
-
Evet aynı sorun bende de vardı,444 0 375 aradım çözüldüesinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli arkadaşlar boşa uğraşmayın sorun sıtede degil dns ayarlarında da degıl tt kom kaynaklı. selamlarımla
Yorum
-
Evet kardesim aynen doğru diyorsun dün bende ayni sıkıntıları yasadım aradim 444 0375 i DNS ayarini elle degil otomatik yapın dedi otomatik yaptim ve sorun cözüldü simdi takır takır yaziyorum siteyede rahat girebiliriyorum no problemmmtefege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet aynı sorun bende de vardı,444 0 375 aradım çözüldü
Yorum
-
ben hesabımda bayagı bir boşluk olunca(genelde toplama bakarım) incelemiştim sonrada ciyaklamıştım nereye gitti güzel paracıklarım diye arayıp hesap sormuştum onlarda yazdırmıştı 6-7 hisse bunlarda böyle demişti ama listem yok arayıp sorarsan yardımcı oluyorlar. yanlız ben biraz sert başlangıç yapmıştım muş tems.ne bir ara bir kaç bin tl gene bloke olarak günlerce durdu hesap hareketlerinde bloke şeklinde arıyorum şubeden blokeli diyorlar şubeyi arıyorum bizde sorun yok diyorlar peşinede bisaşmı viking mi birini satmıştım oda hisse hesabında gözükmeyince basmıştım kalayı. viking ozamanlar 0,30 küsür
ona sebep buldularda öteki blokemi açıklayamadılar. yaklaşık bir 6-8 tel görüşmesi neticesinde hesabıma aktardılardı o parayı.. dikkat lazım yinede yani.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
Yorum