kesik sarı altına verdiler...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn mavilim dün de 2. seans başı böyle yapmışlardı bakalım kapanış nasıl olacak..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesik sarı altına verdiler...HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Yorum
-
yarın yine gablı yukarı açılış yapacaklar sanırım,,,, o yüzden böyle,,,preLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim dün de 2. seans başı böyle yapmışlardı bakalım kapanış nasıl olacak..
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
olabilme ihtimali agır bastı 6,30 tezegi aldımdibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinci seans daha aşagılara gelecek benim görüşüm olabilirde olmayabilirde olma ihtimali, kadar olmama ihtimalide var
Yorum
-
7886 nolu mesajdaki grafikVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSoru abes kaçabilir ama Kesik nedir ? Hangisine kesik diyorsunuz
Yorum
-
bu parsan kadar gıcık bir hisse görmedim arkadaş,,, endeks yukarı giderken naz yapar,,,, azcık aşşa verseler,,, paldır küldür aşşaa gider,,, pes artık,,, kaç aydır neler çekiyorum,,, :( mavilim üstad biz buna gıcık diyelim bundan sonra ,,,, hem deşifre olmasın,,,,
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
gönderdiğim endeks grafiğindeki kalın nıktalı sarıyı kastetmiştimVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSoru abes kaçabilir ama Kesik nedir ? Hangisine kesik diyorsunuz
Yorum
-
Sn Volvo Sn mavilim dünden bu yana arada internet baglantisi sorunu yasiyor....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSoru abes kaçabilir ama Kesik nedir ? Hangisine kesik diyorsunuz
O yüzden mesajlarinda bazen böyle kopukluk olabiliyor...
Gerci o mesajdan hemen sonrakinde durumu anlamissinizdir ama yinede yazayim dedim...
Yorum
-
gıcık 1.23 oldu,,, doldurun poşetlerimavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
Yorum
-
AB ve ABD vadelilerde satış baskısı
ING ve Allianz ın beklenenden daha kotu sonuc aciklaması ve madencilik sirketlerindeki satış baskısının yaınında AB rekabet komisyonunun Intel'e 1.45 milyar dolarlık ceza verdigi haberleri de etkili olmus olabilir
Murat BerkKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
peki ben neden 1.24 ten alamıyorum.senin ekran donmus olmasın kardes parsan 1.25 su anKASIMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergıcık 1.23 oldu,,, doldurun poşetleri
Yorum
-
Allah izin verirse 2-3 hafta sonra ben size bir parsan yorumu daha yazarım inşallah...KASIMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu parsan kadar gıcık bir hisse görmedim arkadaş,,, endeks yukarı giderken naz yapar,,,, azcık aşşa verseler,,, paldır küldür aşşaa gider,,, pes artık,,, kaç aydır neler çekiyorum,,, :( mavilim üstad biz buna gıcık diyelim bundan sonra ,,,, hem deşifre olmasın,,,,
Yorum
Yorum