Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sistematik 2 topiğinde bir kaç gün önce yapıştırmış olduğum bir grafik vardı. Yedirdiler ky'ye makası...
para çıkışına bakmak gerek. Yarın umarım malda olanlar için tepki gelir. Ben çıktım endeksten 35.XXX civarı şuanda hacimle geçilmeden ve para giriş olmadan hisseye girmem istisna durumlar hariç.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu-100, dün bu indicatöre bir yorum yazmış ve buranın bir dinlenme bölgesi
olabileceğini, fakat tek seferde geçebileceğimizi yazmıştım.
dinlenme tesisleri doğru çıktı.. tek seferde geçemedik..
sn. mavilim burdan "elindekileri tut" mesajını çıkartabilir miyiz?yoksa yarın zarar çok daha fazla büyümeden stoplayalım mı?
Yorum
-
sen kendi açtığın topiğinde açıklasana düşüncelerini, önüne gelen topikte pazarlamasan kendini...YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSistematik 2 topiğinde bir kaç gün önce yapıştırmış olduğum bir grafik vardı. Yedirdiler ky'ye makası...
para çıkışına bakmak gerek. Yarın umarım malda olanlar için tepki gelir. Ben çıktım endeksten 35.XXX civarı şuanda hacimle geçilmeden ve para giriş olmadan hisseye girmem istisna durumlar hariç.
Daha bayrak, fşama formasyonu ile OBO formasyonlarını yeni duydun, ustalık taslıyorsun sağda solda...
Bir yazdığın bir yazdığını tutmaz, tutmayanı siler değiştirirsin, sonra da bakın ben dedim havasını basarsın...
Sahi senin kaçıncı rumuzun bu!...
Her rumuzu kirlettikçe yeni rumuz alır site site dolanırsın...
Bir sitede İncedemir, o kirlenince başka sitede TEK, olmadı kovulduğun sitede olursun YEK... Buraya gelirsin olmuşsun YORUMCU...
Yazacak çok şey var hakkında ama... Önce kendi topiğinde yazdığın mesajlar arasındaki bilgi yanlışlarının farkına varacak düzeyde değilsin; bir mesajda yazdığını, bir sonraki mesajında tersini yazarsın, bunun bile ayrımına varamazsın...
Özür dilerim sn mavilimden ve topik izliyenlerinden.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen kendi açtığın topiğinde açıklasana düşüncelerini, önüne gelen topikte pazarlamasan kendini...
Daha bayrak, fşama formasyonu ile OBO formasyonlarını yeni duydun, ustalık taslıyorsun sağda solda...
Bir yazdığın bir yazdığını tutmaz, tutmayanı siler değiştirirsin, sonra da bakın ben dedim havasını basarsın...
Sahi senin kaçıncı rumuzun bu!...
Her rumuzu kirlettikçe yeni rumuz alır site site dolanırsın...
Bir sitede İncedemir, o kirlenince başka sitede TEK, olmadı kovulduğun sitede olursun YEK... Buraya gelirsin olmuşsun YORUMCU...
Yazacak çok şey var hakkında ama... Önce kendi topiğinde yazdığın mesajlar arasındaki bilgi yanlışlarının farkına varacak düzeyde değilsin; bir mesajda yazdığını, bir sonraki mesajında tersini yazarsın, bunun bile ayrımına varamazsın...
Özür dilerim sn mavilimden ve topik izliyenlerinden.
aman aman aman ha kimse ben demiştim modunda yada niye böyle oldu nolcak diye telaşlı tavırlara girmesin ayıptır günahtır, sn Mesut bu tavrınızdan dolayı sizi kutluyorum ve destekliyorum, bu sitede herkes herşeyi gerektiği yerden takip ediyor zaten ufak davranışlara girilmesin sakın. bu iş bir haftalık, bir aylık değil..."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Evet şimdi özeleştiri yapmak lazım.
Mavilim üstadın potin formasyonuna tek laf yok.
Hisseyi buluyor ve hisse yükseliyor,sağolsun kazanmadık mı çokta güzel kazandık,gerek al-satla gerek alıp bekleterek.
Asıl önemli olan satış noktasının tesbiti için başka bir indikatöre ihtiyaç duyduğumuz gerçeğidir.
Potin formasyonu gerçekten harika ama erken sinyal veren başka bir indikatöre de şiddetle ihtiyaç var.
Ben bugünkü düşüşü borsa tabiriyle ''keriz silkeleme ''olarak nitelendiriyorum.
Yarın en geç öğleden sonra veya pazartesi herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.
sn. Mavilim'i ilk günkü heyecan,istek ve keyifle takip etmeye devam ediyorum.
Herkese,eğer varsa moral bozukluğunu evinize taşımamanızı diliyorum.İyi akşamlar.
Yorum
-
kaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat kurban arayışında sanırsam
bugünlük kurbanınızı bulmuşsunuzEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumdaki bold nicklere dikkat ediniz...
Ve asla... ASLA bu kisilerle polemige yol acacak tartismalara girmeyiniz....
Yorum
-
xu-100; balon grafiğimin kalın beyazı bugün çiçek açtı..
burda kalın sarıya yani 29.100 e kadar sarkma söz konusu olabilir.
Fakat daha önce vermiş olduğum grafikteki 31.881 stoplos olarak
görülmelidir.
Balon grafiğindeki kalın sarı da sıkışma olmamış.Dolayısıyla barların;
kalın beyaz ve kalın sarı arasındaki geniş bölgede yani
33.334 ile29.100 arasında volatil ortamda gelip gitme olasılığı yüksektir.
Yorum

Yorum