Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mavilim
    Kadrolu
    • 15 Şubat 2009
    • 5026

xu-100; günlük ..
    32.559 ve 31.881 destekleri dikkat çekiyor..
    gördüğümüz en yüksekten nerdeyse 2 bin puan aşağıda kapanış olmuş..

Yorum

• yagan
      Aktif
      • 23 Mayıs 2008
      • 76

herkese geçmiş olsun.saglıgımız yerınde olsun daha coooook para kazanırız.Sn Mavilim hocama saygı ve teşekkürlerimle...

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

Sistematik 2 topiğinde bir kaç gün önce yapıştırmış olduğum bir grafik vardı. Yedirdiler ky'ye makası...
        para çıkışına bakmak gerek. Yarın umarım malda olanlar için tepki gelir. Ben çıktım endeksten 35.XXX civarı şuanda hacimle geçilmeden ve para giriş olmadan hisseye girmem istisna durumlar hariç.
        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• mavilim
          Kadrolu
          • 15 Şubat 2009
          • 5026

xu-100, dün bu indicatöre bir yorum yazmış ve buranın bir dinlenme bölgesi
          olabileceğini, fakat tek seferde geçebileceğimizi yazmıştım.
          dinlenme tesisleri doğru çıktı.. tek seferde geçemedik..

Yorum

• mavilim
            Kadrolu
            • 15 Şubat 2009
            • 5026

xu-100; ana indicatörümde kısa vadelileri kontrol eden
            roza bugün SAT a dönmüş.. uzun vadeliler tut konumunda..

Yorum

• tcay
              Aktif
              • 30 Nisan 2009
              • 37

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              xu-100, dün bu indicatöre bir yorum yazmış ve buranın bir dinlenme bölgesi
              olabileceğini, fakat tek seferde geçebileceğimizi yazmıştım.
              dinlenme tesisleri doğru çıktı.. tek seferde geçemedik..

sn. mavilim burdan "elindekileri tut" mesajını çıkartabilir miyiz?yoksa yarın zarar çok daha fazla büyümeden stoplayalım mı?

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sistematik 2 topiğinde bir kaç gün önce yapıştırmış olduğum bir grafik vardı. Yedirdiler ky'ye makası...
                para çıkışına bakmak gerek. Yarın umarım malda olanlar için tepki gelir. Ben çıktım endeksten 35.XXX civarı şuanda hacimle geçilmeden ve para giriş olmadan hisseye girmem istisna durumlar hariç.
                sen kendi açtığın topiğinde açıklasana düşüncelerini, önüne gelen topikte pazarlamasan kendini...
                Daha bayrak, fşama formasyonu ile OBO formasyonlarını yeni duydun, ustalık taslıyorsun sağda solda...
                Bir yazdığın bir yazdığını tutmaz, tutmayanı siler değiştirirsin, sonra da bakın ben dedim havasını basarsın...
                Sahi senin kaçıncı rumuzun bu!...
                Her rumuzu kirlettikçe yeni rumuz alır site site dolanırsın...
                Bir sitede İncedemir, o kirlenince başka sitede TEK, olmadı kovulduğun sitede olursun YEK... Buraya gelirsin olmuşsun YORUMCU...
                Yazacak çok şey var hakkında ama... Önce kendi topiğinde yazdığın mesajlar arasındaki bilgi yanlışlarının farkına varacak düzeyde değilsin; bir mesajda yazdığını, bir sonraki mesajında tersini yazarsın, bunun bile ayrımına varamazsın...

Özür dilerim sn mavilimden ve topik izliyenlerinden.
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• serdinc35
                  Aktif
                  • 23 Nisan 2008
                  • 294

neyse... neşemizi kaybetmeyelim... iyi akşamlar... teşekkürler mavilim...

Yorum

• marakes
                    Bağımlı
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 0

Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
                    Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• EDY
                      Yasaklı
                      • 15 Aralık 2008
                      • 1381

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı
                      ben özür dilemiyorum özür dileyecek hiç birşey yapmadım. Kalın sağlıcakla. Daha da ne yazarım ne çizerim.

Konu kapanmistir........

Yorum

• EDY
                        Yasaklı
                        • 15 Aralık 2008
                        • 1381

Forumdaki bold nicklere dikkat ediniz...

Ve asla... ASLA bu kisilerle polemige yol acacak tartismalara girmeyiniz....

Yorum

• gica
                          Aktif
                          • 18 Mart 2009
                          • 250

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sen kendi açtığın topiğinde açıklasana düşüncelerini, önüne gelen topikte pazarlamasan kendini...
                          Daha bayrak, fşama formasyonu ile OBO formasyonlarını yeni duydun, ustalık taslıyorsun sağda solda...
                          Bir yazdığın bir yazdığını tutmaz, tutmayanı siler değiştirirsin, sonra da bakın ben dedim havasını basarsın...
                          Sahi senin kaçıncı rumuzun bu!...
                          Her rumuzu kirlettikçe yeni rumuz alır site site dolanırsın...
                          Bir sitede İncedemir, o kirlenince başka sitede TEK, olmadı kovulduğun sitede olursun YEK... Buraya gelirsin olmuşsun YORUMCU...
                          Yazacak çok şey var hakkında ama... Önce kendi topiğinde yazdığın mesajlar arasındaki bilgi yanlışlarının farkına varacak düzeyde değilsin; bir mesajda yazdığını, bir sonraki mesajında tersini yazarsın, bunun bile ayrımına varamazsın...

Özür dilerim sn mavilimden ve topik izliyenlerinden.

aman aman aman ha kimse ben demiştim modunda yada niye böyle oldu nolcak diye telaşlı tavırlara girmesin ayıptır günahtır, sn Mesut bu tavrınızdan dolayı sizi kutluyorum ve destekliyorum, bu sitede herkes herşeyi gerektiği yerden takip ediyor zaten ufak davranışlara girilmesin sakın. bu iş bir haftalık, bir aylık değil...
                          "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                          futbolcu, hiçbir zaman
                          büyük futbolcu olamaz."
                          Gheorghe Hagi

Yorum

• tabularasa
                            Katılımcı
                            • 16 Mart 2009
                            • 94

Evet şimdi özeleştiri yapmak lazım.
                            Mavilim üstadın potin formasyonuna tek laf yok.
                            Hisseyi buluyor ve hisse yükseliyor,sağolsun kazanmadık mı çokta güzel kazandık,gerek al-satla gerek alıp bekleterek.
                            Asıl önemli olan satış noktasının tesbiti için başka bir indikatöre ihtiyaç duyduğumuz gerçeğidir.
                            Potin formasyonu gerçekten harika ama erken sinyal veren başka bir indikatöre de şiddetle ihtiyaç var.
                            Ben bugünkü düşüşü borsa tabiriyle ''keriz silkeleme ''olarak nitelendiriyorum.

Yarın en geç öğleden sonra veya pazartesi herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.
                            sn. Mavilim'i ilk günkü heyecan,istek ve keyifle takip etmeye devam ediyorum.

Herkese,eğer varsa moral bozukluğunu evinize taşımamanızı diliyorum.İyi akşamlar.

Yorum

• kaplumbaga83
                              Yasaklı
                              • 18 Mart 2009
                              • 263

kaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              üstat kurban arayışında sanırsam
                              EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Forumdaki bold nicklere dikkat ediniz...

Ve asla... ASLA bu kisilerle polemige yol acacak tartismalara girmeyiniz....
                              bugünlük kurbanınızı bulmuşsunuz

Yorum

• mavilim
                                Kadrolu
                                • 15 Şubat 2009
                                • 5026

xu-100; balon grafiğimin kalın beyazı bugün çiçek açtı..
                                burda kalın sarıya yani 29.100 e kadar sarkma söz konusu olabilir.
                                Fakat daha önce vermiş olduğum grafikteki 31.881 stoplos olarak
                                görülmelidir.
                                Balon grafiğindeki kalın sarı da sıkışma olmamış.Dolayısıyla barların;
                                kalın beyaz ve kalın sarı arasındaki geniş bölgede yani
                                33.334 ile29.100 arasında volatil ortamda gelip gitme olasılığı yüksektir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information