iyi akşamlar..üzülmeyelim..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sarsıntı bekliyorduk tsunami geldik24muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabii bu ne yaa ne oldu böyle.."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
gecmiş olsun, burası borsa bunlar olmaz sa cıkıslarda olmaz cumleten hayırlı aksamlardostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
-
Dostum her ne kadar % 100 nakite gecsemde rahat uyuyamam k241050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCümleten geçmiş olsun. Böyle olacağını bugün sezdim ama satıp çıkmak nasip olmadı. Ben alışkınım. Bu gece rahat uyuyacağım. Alışık olmayanların işi kötü
Yorum
-
1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCümleten geçmiş olsun. Böyle olacağını bugün sezdim ama satıp çıkmak nasip olmadı. Ben alışkınım. Bu gece rahat uyuyacağım. Alışık olmayanların işi kötü
biz küçüklerin sonu hep bu.yükselişe alıştırıyorlar, hiç düşmeyecek sanıyoruz.sonra küt enseye, ver lokmanı misali
k8k24
Yorum
-
-
Sn mavilim verdiğiniz emek ve çabalara candan teşekkür.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun
Çıkarkende inerkende hep beraberiz.
Herşeyin bir telafisi vardır.
Her şey sürekli akıp gider.
Tüm arkadaşlara iyi akşamlar.
Selam ve SaygılarDünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
Yorum