Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
parsanları verdim cok saolun mavilim.
0.92 den bile var di iyice alısmıstım kerataya
alsat yapa yapa iyide kazanmıstım insallah alım fırsatı verir cok vefalıydı cok.
evet.. ama gene alırım..
benim yaptığım işlem sayısı çoktur..
Arkadaslar Sn Mavilim bu konuyu defalarca dile getirdi....
Belki bazi kisilerin dikkatinden kacmisir diye tekrar söylemek istedim...
Sn mavilim´in islem hizina yetismeniz mümkün degildir... Ilk olarak bunu bilmeniz gerek...
Dikkat etmeniz gereken tek husus sudur... Kendisi begendigi ve listesine giren senetleri bizimle her daim paylasir... Fakat bazisina hic dokunmaz iki üc gün tasir... Bazisini gün ici 8-10 defa alir yada satar...
Unutmamaniz gereken seyi belirtmem gerekirse, analizini sundugu ve bizlerle paylastigi bir grafikte bozulma oldugunda bunu yazar.... Bunu bilin...
Aldinizmi sattinizmi tarzi sorulari sormamaya özen gösterelim derim... Eger an be an takip edemediginiz durumlar olursa lütfen topikteki eski mesajlara göz atin....
sn.edy bilgiler için teşekkürler. yalnız hedef konusunda nasıl aydınlanıcaz.sağolsun mavilim hocamız yol gösteriyor hatta bazen de yazıyor sattığını.enazından bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
sn.edy bilgiler için teşekkürler. yalnız hedef konusunda nasıl aydınlanıcaz.sağolsun mavilim hocamız yol gösteriyor hatta bazen de yazıyor sattığını.enazından bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
Kusura bakmayin ama bu konuda bir parca kendiniz karar vermeniz gerekiyor derim...
Sistem olusturun....
Ve unutmayin... Her koyun kendi bacagindan asilir...
teşekkürler
güniçi alıp sattıklarımı yazacak olsam inanın işlem yapamam...
Yorum