aman dostlar mesajları yazarken daha dikkatli olalım................
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uluslararası para fonu ımf`den bır yetkılı pıyasaların abd`de toparlanmanın beklenenden yavas olacagı ıhtımalını fıyatlaması nedenıyle abd dolarının deger kaybedebılecegını soyledı.
ımf`nın western hemısphere bolum baskanı nıcolas eyzaguırre, dolar`ın yanlızca euro karsısında degıl yen ve aynı zamanda bazı latın amerıka ulkelerının para bırımlerı karsısında da deger kaybetmesını bekledıgını soyledı.
-matrıks-
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
neye katıldığınızı bilmiyorum; ama... ben de katılabilir miyim1050222436 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatiliyorum
katıla katıla gülmeye,
katkıya,
katılıma
katkılı potine...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Seviliyorsun... Sayiliyorsun......MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneye katıldığınızı bilmiyorum; ama... ben de katılabilir miyim
katıla katıla gülmeye,
katkıya,
katılıma
katkılı potine...
Yetisemiyorum...
Bil...
Gönüller bir...
Anlatamam....
Yorum
-
Buna katılıyorum arkadaşım. Bilmem şimdi anladınız mı. Buyrun sizde katılınhunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman arkadaslar bugun herkes ve hersey cok guzel lutfen kimse kimseyi kırmasın hepkesi cok seviyorum bol kazançlar.
Yorum
-
1.55den gene gusgr alış girdim bakalım gelecek mi?
fiyat alış mı satışmı sayın mavilim bir yanlışlık olmasın
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.55den gene gusgr alış girdim bakalım gelecek mi?
hayırlı olsun sn.mavilim......cepte...........
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
Yorum