karsan 1,02 alış 1,06 satıldı Allah razı olsun mavılım ustadım
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eregl de gidiyo onu da ihmal etmeyin
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
arkadasm sipariş analiz yaptrmayın diye adam bagırıyo bas bas..inadına yapar gibi ne bu hareket..kocaman yazıyo yukarda.imzasında var..artık bunda iyi niyet arıyamıyorum ben..isterseniz bana kızın ama burdaki bi srü arkadas da size kızıcaktır bu tavırınız ve bu şekilde tavrı olan herkese kızdgı gibi.bol kazançlar..redsock Nickli Üyeden Alıntısn.mavilim krtek için ne dersiniz?Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
tşk.ler sn. mavilim. yeni katıldığım için bilmiyordum. imzanızı da tam okuyamadım açıkçası.emeklerinize sağlıkmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröz sermayesi eksi ilgi alanımda değil..
ayrıca seans içi ve sipariş analiz yapmadığımı hatırlatmak isterim.
hepsine yetişmem mümkün değil..
Yorum
Yorum