Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hani pen cü se diyorlarya... Kaybettik iyimi....emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremre itaat şart....admin ne derse o................
Yorum
-
adminler kaybetmez...................EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHani pen cü se diyorlarya... Kaybettik iyimi....
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Kavak.... Egilmeyi bilmedigi icinmi kiriliyordu hocam...??emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradminler kaybetmez...................
Yorum
-
aynen öyle.......win and win...............EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKavak.... Egilmeyi bilmedigi icinmi kiriliyordu hocam...??
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
win and win...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen öyle.......win and win...............
und weiter... und weiter....
Pen cü se......
Yorum
-
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Yorum
-
kondisyonum yetecekmi acaba...............EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 - 0... Kabul...
Ama pes etmedim...
Ben genc....
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Görcez......emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkondisyonum yetecekmi acaba...............
Yorum
-
....... Fakat hissede olan yatırımcı için en akıllıca strateji, endeksin 33 bini geçmesi durumunda her 500 puanlık yükselişte hisselerin yüzde 20’sinin nakde geçilmesi olabilir. Bu durumda ortalama olarak 34 binden satmış olacaksınız. Endeks kanımca ilerleyen zamanlarda yeniden çok uygun alım fırsatları verecektir.
Olacak en tehlikeli şey ise, bu olumlu havanın herkesi sarıp coşku yaratmasıdır. Bu tür bir yukarı yönlü rallide en tehlikeli duygu budur. Yaşanılan yükseliş coşkusu asla satmayı aklınıza getirmez. Eğer hissede iseniz veya hisse almayı düşünüyorsanız, en coşkulu ve bir daha borsanın düşmeyeceğinden emin olduğunuz gün mutlaka satış yapınız. Yoksa ileride çok acı tecrübeleri yeniden yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta içinde borsanın bir geri çekime yaparak özellikle 30 bin ile 31 bin aralığında alım fırsatı verebileceğini düşünüyorum. Unutmayınız borsada tepede satmayı düşünen biri dipte, dipte almayı düşünen biri de tepede alır. .......
Yorum
-
arkadaşlar..
sn.mavilim in mavi köşesi grafiklerle ve mavilim in açıklamaları ile dopdolu olursa;
misafirlerimiz ve üyelerimiz daha verimli çalışma yapabilirler..
size rahatça konuşabileceğiniz bir salon açtık
))
orada buluşalım ne dersiniz??
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
gününüz aydın kazancınız daim olsun..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum

Yorum