Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın mavilim yukarıdaki grafiğe göre düşüşler olursa bunlar formasyondaki kağıtlar için alım fırsatı olabilir mi?
Yorum
-
kesinlikle.. ben alışlarımı girdim bile..tabularasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavilim yukarıdaki grafiğe göre düşüşler olursa bunlar formasyondaki kağıtlar için alım fırsatı olabilir mi?
Yorum
-
Xu-100; endeksde onaylanmış bayrak formasyonu..
indicatörün hedefi (-26).İndicatör 8 defa yatay direncini geçememişti.
ilk dikey çizgide yatay üzerine geçmesi ilk yukarı sinyali oldu.
2. dikey çizgide oluşan bayrak görüntüsü onay aldı.
Bayrak direği boyu kadar yukarı taşınacak..(yatay pembeye kadar)
Yorum
-
selamlar ustadımmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesinlikle.. ben alışlarımı girdim bile..

ımkb olası gerı cekılme de tahmınen ılk nerede tepkı verıcektır?????
ona gore potınlere destek atalım uygun yerlerden değil mi
(özellıkle vesbe yakında yuzde 20 nakıt temettu verıcekmış hem potın den kazanıcaz ustunede para alıcaz
)
yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
%2 olmasın hocamspider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(özellıkle vesbe yakında yuzde 20 nakıt temettu verıcekmış hem potın den kazanıcaz ustunede para alıcaz
)yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...
Yorum
-
şu anda -27de değilmiyiz üstadım, -26'ya pek birşey kalmamışmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXu-100; endeksde onaylanmış bayrak formasyonu..
indicatörün hedefi (-26).İndicatör 8 defa yatay direncini geçememişti.
ilk dikey çizgide yatay üzerine geçmesi ilk yukarı sinyali oldu.
2. dikey çizgide oluşan bayrak görüntüsü onay aldı.
Bayrak direği boyu kadar yukarı taşınacak..(yatay pembeye kadar)

-26den bir realizasyon gelir mi?
bu çizgiler bu indikatörler inanılmaz
Aramızda aracı kurum casusları olduğunun farkında mısın ey ahAli?
Yorum
-
Parsan Makina Parçaları Sanayi A.Ş, üretime 7 gün ara verileceğini duyurdu.
AA
Parsan'dan İMKB'ye gönderilen yazıda, yaşanmakta olan global ekonomik durgunluk nedeniyle azalan yurt içi ve yurt dışı siparişleri göz önüne alınarak fabrikada 4-10 Mayıs 2009 tarihleri arasında 7 gün üretime ara verilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.
Açıklamada, fabrikanın 11 Mayıs 2009 Pazartesi 1. vardiya ile tekrar faaliyete geçeceği, bu süre zarfında çalışması gerekli ve zorunlu diğer birimlerde normal çalışmanın devam edeceği belirtildi.
Hocam bu haber hissemizi mutlaka olumsuz engelleyecektir..muhtemel sarkmalarda hangi seviyelere kadar.. alım için uygun olur ?
Yorum
-
ben de merak ettimKAYZERRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl gözüküyo hocammm şimdiden tşk ler
ama tire'yi değil de,
kaiser kâğıt sorunca herr mavilim ne yapacak diye
gemici bey nasılsın?
Yorum
-
sn.mavilimin gözleri şahin gözüdür maşşallah.....gözlük neyim bilmez.....muktesit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de merak ettim
ama tire'yi değil de,
kaiser kâğıt sorunca herr mavilim ne yapacak diye
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Hocam yeni ünvaniniz vatana devlete millete hayirli ugurlu olsun....emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.mavilimin gözleri şahin gözüdür maşşallah.....gözlük neyim bilmez.....

Silinecek....
Yorum
-
vatan saolsun.......EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam yeni ünvaniniz vatana devlete millete hayirli ugurlu olsun....
Silinecek....
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Hocam etmeyin eylemeyin..... Acik cek.... Siz doldurun..... Silelim o kelimeyiemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervatan saolsun.......
Yorum
-
emre itaat şart....admin ne derse o................EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam etmeyin eylemeyin..... Acik cek.... Siz doldurun..... Silelim o kelimeyi
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum

Yorum