Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn mavilim affınıza ve deneyiminize sıgınarak bir soru sormak istiyorum. mesela sizde bende gusgr ye 1.38 den alıs yazdım
siz 1000 lot yazdınız ben 100 lot yazdım diyelim
ama ben sizden once yazdım.
ilk once ilk yazanın malımı verilir yoksa cok yazanın malımı.yoksa aracı kurumu uyanık olanın malımı.tesekkurler.
Gusgr; 1 seans datası ile görüntü..
Eğer bu potinin bu güzelliğine bu senet
burda kalırsa, artık yazı mazı yazmayacam..
Bağlasan durmaz burda,ben beni tanıyorsam..
sn mavilim affınıza ve deneyiminize sıgınarak bir soru sormak istiyorum. mesela sizde bende gusgr ye 1.38 den alıs yazdım
ilk once ilk yazanın malımı verilir yoksa cok yazanın malımı.yoksa aracı kurumu uyanık olanın malımı.tesekkurler.
benim kurum büyük malı alır,satışta da büyük malda öncelik tanır..;)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Önce yazan önce alır...Miktar önemli değil...Böyle biliyorum...
kanatlarını kim güzel siliyorsa onun malı önce verilir.
Şaka tabi sıra önemlidir,önce kim verdiyse onun emri yerine gelir. ;)
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum