Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
okeyi açmışsınızdır kesin......mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün çok sıkıldım.. sadece 10 işlem yapmışım..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAl bendende o kadar hocam....
Adrenalin falanda yok...
Uykum Geldi Pc Başında...
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün çok sıkıldım.. sadece 10 işlem yapmışım..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorktuğum görüntü oluşmaya başladı..
onun için biraz önce bir yukarı dalga daha gelmeli diye yazmıştım..
EDY Nickli Üyeden AlıntıSabah saatlerinde Svg Kutero´nun dile getirmis oldugu satirlari ciddi ciddi düsünmeye basladim sahsen....
Yurt ici yasanan onca seye kulaklari kapatmis olan bir endeks....
Aksam saatlerinde bir IMF anlasmasi patlatirlarsa kesinlikle sasirmayacagim....
Hocam isin icinde bir is var dedirtiyor insana.... Bankalar bu derece primlendigine göre.....
Yorum

Yorum