sayın mavilim uzunca süredir sizi izliyorum,yaptığınız analız,yorumlarınız,duruşunuz mükemmel diyebilirim.biz ufak yatırımcılara ışık tutup kazandırdığı ve öğrettiğinizi gözlemledim.başarınızı daimi olması dileğiyle hoşta kalın.saygılar.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
Sayın Mavilim hocam,
XU100 de,AOM-DG6F grafiğini 4-5 aylık bir görüntüsünü verebilirmisiniz,çizgilerin hareketini görmek açısından istedim.Teşekkür ederim.İyi haftasonları size ve tüm dostlara.
Sevgiler.Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
Olması gereken cevap, arka sayfada o kadar potin varken ne işim olur TİRE ile...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTire; siz alım için hangi seviyeyi beklerdiniz?
Gerçek cevap ben sarının aşaği çaprazını beklemedim...
Yorum
-
60 dakikalikları görsek elinde taşiyanlar varsa -ki bu topikte olacağini heç sanmam- en azından nereye kadar gider bu tepki hareketi görebilirlerdi.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTire; siz alım için hangi seviyeyi beklerdiniz?
Yorum
-
Tepkiye oynamak her zaman belli bir riski beraberinde getirir.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 dakikalikları görsek elinde taşiyanlar varsa -ki bu topikte olacağini heç sanmam- en azından nereye kadar gider bu tepki hareketi görebilirlerdi.
Güzelim hazırlanmış potinler duruken ne işim var başka yerde
Yorum
-
Düşen piyasanın aslan yürekli Richard'ı.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTcell; yön aşağı..
yeşil ve mavi indicatörlerde onaylı OBO görüntüsü
satış baskısına işaret sayılmalı...
Bekletir..
Elindeki Dolar'lar piyasa yükselirken düşünce kar beklentisi düşüyor, piyasa düşerken artan dolar ile de kar beklentisi artiyor.
Bir de numara taşima serbestisi ile GSM operatörleri yeni müşteri transferleri için çok uygun tarifeleri devreye koyunca müşteri kazanıyor, kendileri kaybediyorlar, bu da kar beklentisini düşürünce Sn. Mavilim'in grafikleri de aşağiyi gösteriyor mecburen.
Nedim'de de Dolar var.
Son cümleye dikkat.
Yorum
-
Risk = Kazanç / Kayıp oranının yüksekliğimavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTepkiye oynamak her zaman belli bir riski beraberinde getirir.
Güzelim hazırlanmış potinler duruken ne işim var başka yerde
Potin = Zamana yayılı sadece Kazanç, aldiği seviyenin üzerinde satma garantisi.
Bu sebepten KY ne yapçek?
Ağbisini dinleyip,
Ayağımda kunduraaa
türküsü ile keyfine bakçek.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum

Yorum