Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Üstad...İmkb 100; 28130 altında kapanış yaptığında takip ettiğiniz senetlerde de (parsn,rysas...v.b.) stop yapılmalı mı?Onların formasyonları da bozulmuş mu oluyor?
formasyon çizgileri bozulmadıkça,yani kalın beyaz altında kapanış
olmadıkça,formasyonda baktığım 3 resime dönüş olur.
Yani formasyon kabuk değiştirir ve hedefe farklı yoldan ulaşmaya çalışır.
kurallarına uymak yeterli..Yani senetlerin formasyonuyla endeksin formasyonu birbiriyle alakalı değil..
Endeks düşerken hiç yukarı giden senet olmayacak mı?
elbette olacak...
aslında bu 23 nisan direk bize bayram oldu yahu, böyle tatiller de olmasa kendimizi su ekranın karsısından alacagımız yok. gezin eğlenin bayram edin dostlar. hazır gelmısken sayın mavılım parsan var bende satılık 1.20 den verırım alan olursa
formasyon çizgileri bozulmadıkça,yani kalın beyaz altında kapanış
olmadıkça,formasyonda baktığım 3 resime dönüş olur.
Yani formasyon kabuk değiştirir ve hedefe farklı yoldan ulaşmaya çalışır.
kurallarına uymak yeterli..Yani senetlerin formasyonuyla endeksin formasyonu birbiriyle alakalı değil..
Endeks düşerken hiç yukarı giden senet olmayacak mı?
elbette olacak...
Aynen böyle oldu...
Endeks düşüyor diye,
Mutlu da trade edelim derken adam aldı götürdü.....
Kötü kaçtı...
Speğini tebrik ederim en kötü havada kaldırdı....
Silvr; dikey çizgide onay gelmiş.
Yalnız,çizgiler formasyona uyumlu değil.
özellikle son 5 günde ince sarı altında bir kapanış olması
bir süre yatay harekete işaret sayılabilir.
Düzensiz bir gelişme olmuş..ilk defa böyle bir resimle karşılaşıyorum..
Iheva; benim pek ilgilendiğim bir senet olmamakla birlikte,
formasyonun alt aşamasından kurtulmak üzere olduğu için
grafiği ilgilenenler için koydum..ilk hareketi yeşile
kadar olacaktır.
ustat ffkrl ve dgate hala formasyonu bozmadı biliyorum ama sizdende bi ufak yorum duymak isteriz.en azından nerelere kadar sarkma formasyonu bozmaz onu bilsek yeter.tesekkurler.
ustat ffkrl ve dgate hala formasyonu bozmadı biliyorum ama sizdende bi ufak yorum duymak isteriz.en azından nerelere kadar sarkma formasyonu bozmaz onu bilsek yeter.tesekkurler.
Yorum