Bence kesin şimdide dmsas gidecek ona da satiş yazdim
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım...marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTire de de büyük savaş var...
ama formasyon yok...
Tire ile uğraşmak abesle iştigalden başka birşey değildir.
5 gündür grafik atıyorum...
Yorum
-
gitmiştir heralde hayrını görün...hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah ustat bu parsandan 2 sortim dah once 0.92 den aldıklarımı 0.99 vermiştim.dun 0.94 den aldıklarımda gitti.% 30 unu 1.02 ye yazdık oda gider insallah
allah razı olsun senden abi.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
saol kardesim allah sanada nasip etsin.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergitmiştir heralde hayrını görün...
Yorum
-
sayın mavılı DGATE dekı bu kadar sıkma nedeni ne sizce??dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Allah razı olsun Ağbi...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım...
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım...
az bişey yazmıştınız akıntıya karşı yüzmek diye ama..dereye düştük bir kere ne yaparsın marko paşam da debeleniyor işte:
ben 5/1 girdim ama bayagı canım yandı yani..
parsn larıda feda ettim 0,97 den ortalama az düşüreyim diye 2,30 dan alıp"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
yok biri sıkı dalga geçiyor tire de.. 2,47 bastılar 1 dakkada 2,30 geri..
buda geçer ya hu... ne demiş emeklica bey amca.. sabır şükür tevekkül
bugunü tavan dan kapatırsa şaşırmayacagım.. (aç tavuk darı ambarı olayı)"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
2.26-2.20 önemli değil.. önemli olan birkaç gündür gönderdiğimteselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçanaga biri tekme atacakmı ne sonunda 2,38 dediginiz gibi çanagın dibi 2,26 oldu galiba..
ana indicatörümün sefil halidir.
O yüzden bu senetle uğraşmak abesle iştigal dedim..
İndicatörün toparlanması zaman kaybına yol açar.
enerjinizi ve zamanınızı boşa harcamış olursunuz..
O yüzden dün akıntıya karşı yüzmek size birşey getirmez imasında
bulundum...Affola...
Yorum
Yorum