herkese bol kazançlar...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
VANET'lerim vardı bi miktar
sayın mavilim'in uyarısı sayesinde 2.90 dan verdim,
hisse 2.90'dayken dikkat et göstergeleri bozuluyor diye uyarmıştı beni.
dün 2.90'dan sattıydım bugün kapanışı 2.64
beni zarardan kurtardı.kendisine teşekkür etmek istiyorum.
Bir küçük yatırımcı olarak beni uyardığı için,
Allah gönlüne göre versin....bana söylersen unutabilirim,
gösterirsen anımsayabilirim,
ama benide katarsan anlarım….
:m06:atasözü
Yorum
-
dünde yazdığım gibi, bu bir tepki çıkışıydı ve at4 grafiğindecapital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım afmas yorumu alabilirmiyiz dün tüm göstergeler iyiydi ama satış baskısından kurtulamadı nedir son durumu teknik açısıdan.
kırmızı yeşil üstüne geçmeden hareketleri kontrol etmek
pek kolay değildir.2 tavan yaptı ve milleti mallandırırlar sözüme geldi.
ama indicatörlere gene bakalım..
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCytas için akşama grafik atrım inş. tekniği öğle arası hoşuma gitti..hocam cytas da durumlar nasıl görüşlerinizde veya grafiklerde bir değişme var mı bugün 1.48-1.54 arasındaydı ptesi için güzel duruyor mu halamavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler şimdiden'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
valla ben de tüprsı görüyorum gevşemeyen sanki haftaya 15.80 geçilicek gibi duruyor pgirişi de çok iyi duruyor özellikle bugün son 30dkdaki harekette 1.5milyon girmiş toplamda 2.2milyon tl pg var bugün ne dersiniz mavilim doğru mu görüyorum var mı sizin grafiklerde sinyaller tüpraş içiniyiniyet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim dikkatimi iki hisse çekiyor son düşüşlerde gevşemeyen
biri SELEC,
Diğeri TSPOR ,
sayın mavilim bu iki hisseyi yorumlarsa sevinirim.'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum

Yorum