Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir yigitlik yapıp memleketin ekonomisine ktkı yaplım diye tire-r aldım.. sonra yusuf aklıma geldi satayımda sıyırayım yenisiyle katkı yap neyine yetmiyor dedim.. ama rüçhanları satamıyorum imkb çapraz emir hatası veriyor
ben de başka mahalleye taşınacağım.
Yusuf bize de yakın oturuyor..
*** DUYURU *** Hisse Senetleri Piyasasi'nda 23 Nisan 2009 tarihinde islem yapilmayacaktir. 21 Nisan 2009 tarihinde gerceklestirilen islemlerin takasi 24 Nisan 2009 tarihinde, 22 Nisan 2009 tarihinde gerceklestirilen islemlerin takasi ise 27 Nisan 2009 tarihinde yapilacaktir *** (20/04/2009 - 08:47:49)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
bu banaydı galibam ee 2 kazık bir tecrübe demişler.. gerçi bende tecrübe çok ama
hani kadın erkegi terk ederken demiş yaben senin en çok aklını sevmiştim diye.. adamda e hala akıllıyım demiş.. kadın evet ama anladımki sen o aklını paray çeviremiyorsun ve çeviremiyeceksinn..
sanırım bende bu tecrbeleri paraya çeviremiyorum:040:
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum