hocam gumeşbank ın grafiğini bu akşam göndecekmisiniz saygılar metastock un fiyatı 3000 tl beni şu an için aşıyor malum yeniyim ilgilendiğiniz için sağolun
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada unvanımızda değişmiş hayırlı olsun hakkımızda
Hmmm Yeni üyeydik simdi hazirci olduk... Enteresan bir durum...
Nasil bir duygu acaba...
Yorum
-
mavilim üstadımıza ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..gün içi takip edemediğimden dolayı seans içi yazışmalara katılamıyorum..akşamları okuyorum..takip eden arkadaşların ne kadar şanslı olduğunu her akşam görünce bu şansa sahip olamadığıma üzülüyorum..ama genede sizleri gecikmeli izlesemde çok yardımcı olduğunuzu söylemek istedim ...başarılı çalışmalarınızın devam etmesi dileği ile iyi tatiller...
Yorum
-
sevgili key ailesine ilk mesajımı gönderir, güzel bir hafta sonu dilerim. esen kalın...dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Gumeşbank=Tekstyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gumeşbank ın grafiğini bu akşam göndecekmisiniz saygılar metastock un fiyatı 3000 tl beni şu an için aşıyor malum yeniyim ilgilendiğiniz için sağolun
arka sayfada kaldı ..
grafik attım.
Yorum
-
değerlimaviligünaydın özverili, başarılı çalışmalarınızı duydum, inşaallah bana da sizin tecrübelerinizden yararlanmak nasip olur. esen kalındostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
sayın mavilim
cemts potin grafiği rica edebilirmiyim müsait bir zamanınızda
büyük potine yaklaşıyormuş gibi bir durum görebiliyormusunuz acaba
birde dün ffkrl de tavan yaptı gördüğü yükseğin %5 altına geldi kapandı yani şimdilik ondan uzak dur durumumu oluşmuş oldu sayenizde ordan da bir çıtırımız oldu allah razı olsun
Yorum

Yorum