Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
TIRE; ana indicatörümün günlük görüntüsü..dikey çizgilerde hem kısa hem orta vedeli sat sinyalleri gelmiş.alma bekle konumunda..trendi bitmiş. özellikle son pembe oka dikkatle bakın.uzun vadeli beyaz ,sarı altına düşüyor.düşüşe devam mesajı var.. yapacağı her yukarı hareketsatış fırsatı olarak değerlendirilmeli..Her yukarı hareket tepki niteliği taşıyacaktır.
USD-YTL;ana indicatörüme dikey çizgilerde düşen al sinyalleri tut
konumunda..indicatörün sarı ve beyazı uzun vadede
yatay hareketlere işaret ediyor.İndicatörün kırmızı,yeşil ve
mavisinin eksen altında olmaları,dolarda trendin bittiğine işarettir.
Yani hareketleri şimdilik tepki niteliği taşır.Kalıcı yükselişerden
bahsetmek için henüz erken..
sayın mavilim o yusuf ben yusuf sizi üzecek bir şey yaptıysam özür dilerim coğrafyacı olmak itibariyle dolanmayı severim üniversiteden kalma alışkanlık
Afiyet olsun... Angaraya gelirsem bi çorba da beraber içeriz inş.
Hocam tatlısıda benden olur inşallah M.Kemalpaşa'ya gelirseniz.
Karşılıksız vermiş olduğunuz emekler için hakkınızı nasıl ödeyebiliriz bilmiyorum.Bizlere geçen hakkınızı helal ediniz.
syn mavilim ben siye urfada misafir edirem isot ciğer yedirem sıra gecesine götürem gönlünü hoş eyliyem seni bi güzel eğlendirem balıklıgölde mırra içirem üzerine gözel bir künefe yedirem beklirem
Olmks; Marko bugün 4.26 görülmüş. sana nokta atışı vermişim dün....hehe
sarı aşağı çaprazı gelmiş. 4.26 üzeri var şimdi..
Tam gün yazdımdı, 2. seans full olmadiğim için 2. seansı iptal ettim.
Yükselen trend gördüm olmuksada, üst değeri cezbetti 21 nisana kadar bundayım... Sattımmıda GLDTRF nasipse alcem.
Dolar analizleriniz de pek bir harika da 21 nisanda 1,60 altında olması tercih sebebim, gldtrf yi daha ucuza alabilmek için. Eur/Usd de 2-3 işgünü için bir yukari görüyorum, bu da doların biraz gevşemesi demek bence, 1,58 leri görürüz pazartesi felan. 870 ons olsa o da biraz daha gibi, 43,00-43,50 araliğindan GLDTRF düşünüyorum şimdiden.
Yorum