Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıllardır sn.mavilimle hemfikir olduğum bir konudur,DOĞAN ,ECZACI ,SABANCI VE KOÇ GRUBU her zaman yanıltabilir.
uckaaatcilar grubumu oluo bunlar
Yorum
-
öyle demeyelimde küçük yatırımcıdan pek hoşlanmazlar.Bellatlantic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruckaaatcilar grubumu oluo bunlar
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün ben de ayu oldum..
28.333.82
28.444.66
Hmmm rakamlar hicte güzel seyler söylemiyor.....
Yorum
-
sayın emeklica ayen de satmıştı nedim sıra onda herhalde ne dersiniz ))emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterister inanın ister inanmayın.sn.mavilim canlı şahittir.cumartesi günü NEDİM indicatörümüz AKSA sattığını söyledi.buyurun durum ortada.düşen piyasada 1.76-1.80.

Yorum
-
sabah yazmıştım.görmediniz herhalde, tamamını satmamış.key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın emeklica ayen de satmıştı nedim sıra onda herhalde ne dersiniz ))
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
bugün bir ziyarete gideyim..ayenleri sattıysa ilk alacağım kaat belli demektir..:081:emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah yazmıştım.görmediniz herhalde, tamamını satmamış.
Yorum
-
görmemişim sayın emeklica elbet satacaktıremeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah yazmıştım.görmediniz herhalde, tamamını satmamış.
)
Yorum
-
AKSA nında 1.83 gördüğünü söylermisiniz.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün bir ziyarete gideyim..ayenleri sattıysa ilk alacağım kaat belli demektir..:081:
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni gördüm yazınızı da neden ayıp olsun anlamadım, ben de yazıyorum, mavilim üstadın topiğinden endeksi ve kv hisse analizlerini takip etmekte yarar var diye, bir sitede bu kadar cevher buluşmuş suyunu sıkın valla ne ayıbı, herkes bir pencereden değişik açılardan yazıyor, ben kendim seans bitimlerinde o topiği okumadan geçmiyorum ama... seans içi pc deki erken uyarıyı kapatmazsam buraya mahkumum ne yazıkki :040:
Gerek Sn Mavilim gerekse Mesut hocamiza saygilar hürmetler...
Kime ve ne icin deger verdigimizi biliyoruz cok sükür...
Sagolsunlar varolsunlar....
Yorum
-
Dolarları varsa onları da satabilirmi?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün bir ziyarete gideyim..ayenleri sattıysa ilk alacağım kaat belli demektir..:081:
Ons 890 direncini geçti ama Dolar 1,57 nin hemen üzerinde kaldı, GLDTRF de bu yüzden gidemiyor.
Yorum

Yorum