Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Buda simdilik panik yapacak durum yok demeye geliyor degilmi hocam...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryön indicatörlerimden ikisi hala beyaz üstünde duruyor..
Peki ikinci seans icin bir öngörünüz varmi desek??
Yorum
-
altın için sevgili mavilim abimizi bi kez daha takdir ediyorum..alamasam da hareket ettgini görmek mutlu ediyo beni umarım faydalanan vardır..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
yüzde doksan nakitteyim ve tespit ettiğim kaatlar hariciEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuda simdilik panik yapacak durum yok demeye geliyor degilmi hocam...
Peki ikinci seans icin bir öngörünüz varmi desek??
işlem yapmıyorum..
Yorum
-
2.80 de al sinyali vermişti..marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın için sevgili mavilim abimizi bi kez daha takdir ediyorum..alamasam da hareket ettgini görmek mutlu ediyo beni umarım faydalanan vardır..
2.78 kapattığında isyanı basanlara gönderme olsun...
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryüzde doksan nakitteyim ve tespit ettiğim kaatlar harici
işlem yapmıyorum..
illede büyük balik diyorsunuz hocam...
Yalniz kücük bir hatirlatma yapayim... Takip ettigim kagitlar deyip isim vermiyorsunuz korkarimki sizi linc edecekler birgün buralarda bizede söyleyin diye
Klasik mavilim hareketi....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertespit ettiğim kaatlar harici işlem yapmıyorum..
Sabirli ve sistemli.... Olmasi gerekende budur... Sizden ögrenecegimiz daha cok sey var hocam... Sagolun...
Yorum
-
bosver abi..sen fazlasını yapıyosun,kıymetini bilmiyosak ayıp bizimdir derim..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.80 de al sinyali vermişti..
2.78 kapattığında isyanı basanlara gönderme olsun...Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbosver abi..sen fazlasını yapıyosun,kıymetini bilmiyosak ayıp bizimdir derim..
Biliyoruz, bilecegiz, bilmeliyiz....
Bilmeyenlere ise ögretilecek...
Ya seve seve seve, ya döve döve....
Yorum
-
evet en kötü sistem bile sistemsizlikten evladır..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterillede büyük balik diyorsunuz hocam...
Yalniz kücük bir hatirlatma yapayim... Takip ettigim kagitlar deyip isim vermiyorsunuz korkarimki sizi linc edecekler birgün buralarda bizede söyleyin diye
Klasik mavilim hareketi....
Sabirli ve sistemli.... Olmasi gerekende budur... Sizden ögrenecegimiz daha cok sey var hocam... Sagolun...
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKutluyoruz hocam....
Ben hala top pesindeyim... Söylemistim.. pssttt ;)
Top belli de kaleci nerde gol yer acaba?
Yorum

Yorum