Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaşlar, senet yorumu yapmayacağım artık.. sadece hoşuma giden grafikleri ve endeksi irdeleyeceğiz. Takdir edersiniz ki sipariş üzerine analizlere yetişmem oldukça zor.
sayın mavili hocam,sizden çok olmazsa -Alkatelin,armadanın ve arsanın renkli kalp girafiklerini çıkarıp onları yorumlayabilirmisiniz.çok şey istedim galiba ilgine şimdiden teşekkürler
Üye Halilhan
Üyelik tarihi 15-03-2009
Mesaj adeti 7... 6 mesaj soru yada istek... 7.ci mesaj ise yukarida... Silmedim...
Tesekkur: 0
Konuyu uzatmayacagim... Polemige yol acilma gibi bir durum görmekte istemiyorum...
Sadece sagduyulu olun... Baska sey gerekmez...
Emege sayginiz yoksa hic birseye sayginiz olmaz.... Duygu sömürüsü yapmaklada hic bir yere varilmaz... Katilim sifir... Yardimlasma sifir... Sohbet sifir...
Fakat Sn mavilim görmedigi müddetce o istekler tarafimdan silinecektir...
Velevki bir analiz istek yapilir ve ben görmem... Sn mavilim isterse cevaplar isterse cevaplamaz... Orasi ona kalmis....
Dedigim gibi ona yakalanmadigim müddetce analiz istek mesajlarini silerim....
Buyurun... Yakalanmadiginiz müddetce deneyin, sorun yok...
Bu arada hatirlatayim... Hosgörü nedir, sohbet nedir, kücük bir hal hatir sormak nedir bilmeyen ve herkesi kek zannedercesine sadece ve sadece senet analizi isteginde bulunanlari pek yakalamak istemiyorum...
saygıdeğer "BİLGE" MAVİLİM
rehberliğinizde kendini "her konuda" geliştirmeye çalışan bir öğrenciniz ve takipçiniz olarak verdiğiniz tüm zaman, emek, bilgi, felsefe, tecrübe ve sevgi paylaşımınız için,
en kalbi duygularla sevgi ve saygılarımı sunarım.
ynos
not: potin formasyonunun adının nereden alabileceğini örnekleri görünce anladım. müthiş zevkli bir durum.
Usak; dikey çizgide formasyon onayı alındığında ertesi gün
6 milyon dolar haberi geldiğinde tavan olmuştu...
kalın beyaz çizgiyi bu sabah ekledim..
Muhtemel düzeltmelerin gelebileceği seviyeleri vermektedir.
saygıdeğer "BİLGE" MAVİLİM
rehberliğinizde kendini "her konuda" geliştirmeye çalışan bir öğrenciniz ve takipçiniz olarak verdiğiniz tüm zaman, emek, bilgi, felsefe, tecrübe ve sevgi paylaşımınız için,
en kalbi duygularla sevgi ve saygılarımı sunarım.
ynos
not: potin formasyonunun adının nereden alabileceğini örnekleri görünce anladım. müthiş zevkli bir durum.
Potin formasyonu kendi gözlemlerimle bulduğum ve formule ettiğim
bir formasyondur.İsim babası sevgili dostum sn Emeklica ve Yalçın isimli bir arkadaşımdır.Formasyonu en iyi bilenlerden biri de sn emeklicadır.
Formasyonun kademelri vardır.Siz burda ilk aşamasını gördünüz.
Derim; dikey çizgide potin formasyon onayı alınmış ve düzeltmeden
sonra ince beyaz çizgi altında kapanış olmamıştır.
yani formasyon devam etmektedir. muhtemel düzeltmelerin
okunduğunu yazdığım kalın beyaz üzerinde bir kapanış, formasyonun devamına
işarettir.Kalın roza stop olarak(2.10) kabul edilerek formasyon hedefi
beklenmelidir.
Rysas; 1. aşamada..0.86-0.87 ye kadar bir sarkma
alım fırsatıdır. 2. aşamaya geçmesi için
ince beyaz çizgi üzerinde kapanış gereklidir.
kalın rozanın ; ince beyaza yanaşması ve yukarı yönlü
kesmesinde,alımlar güçlenir.
Parsan; 0.83-0.86 aralığı alım için uygun..
formasyonun 2. aşamasında.. ince beyaz üzerinde kapanışlar başlamış..
kalın roza; ince beyaza yanaştığında,yukarı hareket hızlanacaktır.
Toaso; formasyon onaylı..
muhtemel düzeltmelerde, kalın beyaz daha hızlı hareket eder
ve yukarı fırlar.Kalın beyaz stop olarak çalışır.kalın beyaz veya
ona yakından yapılan alımlar,ciddi kar yazar..
Dmsas; bu eli kulağında...
kalın beyaz, ince beyazı yukarı kesmiş.
0.69 a kadar muhtemel sarkmalar güzel alım fırsatı olur.
kalın rozanın,ince beyaza olan açısı gittikçe daralıyor.
Potin formasyonu kendi gözlemlerimle bulduğum ve formule ettiğim
bir formasyondur.İsim babası sevgili dostum sn Emeklica ve Yalçın isimli bir arkadaşımdır.Formasyonu en iyi bilenlerden biri de sn emeklicadır.
Formasyonun kademelri vardır.Siz burda ilk aşamasını gördünüz.
Kolay gelsin Sn Mavilim...
Sn Emeklica ile olan muhabbetinizi sohbetinizi eskiden beri bilir begenirdim... Yalniz Sn Emeclica´nin da formüllerle ugrastigini pek bilmiyordum....
Vay be dedim sabah sabah...
Bu arada birde "isn´t it" vardi... Yanilmiyorsam Sn Muktesit olmaliydi...Dogrumu?
Sn Emeklica ile olan muhabbetinizi sohbetinizi eskiden beri bilir begenirdim... Yalniz Sn Emeclica´nin da formüllerle ugrastigini pek bilmiyordum....
Vay be dedim sabah sabah...
Bu arada birde "isn´t it" vardi... Yanilmiyorsam Sn Muktesit olmaliydi...Dogrumu?
evet sn edy...
Sn emeklica ile her cumartesi yüzyüze görüşür ve fikir alışverişinde
bulunuruz.
sn muktesit de çok değer verdiğim bir iktisatçı..
espri anlayışı ve ince zekasına hayranım hatta hastayım....
Bu arada sn Marko'yu unutmayalım..hep telefonla arar
hal- hatır sorar.. kadir şinas bir borsa ve dow uzmanıdır...
evet sn edy...
Sn emeklica ile her cumartesi yüzyüze görüşür ve fikir alışverişinde
bulunuruz.
sn muktesit de çok değer verdiğim bir iktisatçı..
espri anlayışı ve ince zekasına hayranım hatta hastayım....
Bu arada sn Marko'yu unutmayalım..hep telefonla arar
hal- hatır sorar.. kadir şinas bir borsa ve dow uzmanıdır...
Hocam ne yalan söyleyeyim... Ayni ilceden oldugum ve MSNden dahi olsa sahsen daha yeni tanistigim bir arkadas mavilim´in kösede yazan Marko´da yakin tanistiklarim arasindadir demisti... O yüzdendirki gecen gün sizin yokluigunuzda isi biraz geyige dökmüs Sn Marko sizdemi Canakkalelisiniz yoksa demistim..
Bu arada Sn Muktesitin iktisatci oldugunu bilmiyordum... Marko Dow uzmani demissiniz... Hic biride Stockbroker´in sahsima reva gördügü "bos adam" sinifindan degil anlasilan
Yorum