günaydın, bol kazançlar.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sadece seyirciyim.ünvanımdan belli değilmi.hehe.(yönetimin sıralamasını biliyorum)marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana da ben yokken emeklica vekalet edecek demişti...
sn. emeklica, palladium grafiği için ne dersinizi?
(tamam kabul, soru sormak bu topikte yasak ama mavilim için, emeklica'yada varsa yasak özür dilerim)sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
muktesit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarışma mı var?
kazanan ne zaman belli olacak?Vay, sevgili Muktesitte gelmis.... Hosgelmis sefalar getirmis... Ama ne tesadüftürki tamda mavilimin bir kac gün bana müsade dedigi bir günde gelmis.... Sans....muktesit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür ederim sn. yağmur
muhabbetin var olduğu her yerde varız
Yorum
-
günaydınlar kazancınız huzurunz ve saglıgınız bol olsun..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
nerden yazdım keske yazmaz olaydım.nazar deydik kağada.:040:hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfinans bank gidiyor tebrikler ustat.
Yorum
-
aynen bu hafta olmayacak sanırımmuzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam misafirinin yanında galiba..
Yorum
Yorum