Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
göndermek istedim ama matriks ekranımı kilitledi..herif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba sn mavili hep takıp edıyordum bu seferde yazma geregı duydum. musaıt olursanız kozaa yon grafıgı rıca edebılırmıyım. selamlar kolay gelsın
Yorum
-
Seans esnasinda Sn Mavilim istek üzerine senet analizi yapmaz... Bilgilerinize....herif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba sn mavili hep takıp edıyordum bu seferde yazma geregı duydum. musaıt olursanız kozaa yon grafıgı rıca edebılırmıyım. selamlar kolay gelsın
Yorum
-
bılıyorum edy sagolasın acıll degıl benımkı ne zaman musaıt olursa ıpmat ı atmıs grafıkte bu eksık kalmıs sıye yazdımEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans esnasinda Sn Mavilim istek üzerine senet analizi yapmaz... Bilgilerinize....
:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans esnasinda Sn Mavilim istek üzerine senet analizi yapmaz... Bilgilerinize....
Terste kaldim.... Söz hakki elbetteki mavilim´in...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergöndermek istedim ama matriks ekranımı kilitledi..
Yorum
-
edy bız dostuz her ıkınızıde tanıyorum onemlı degıl boyle seyler. bende kızıyorum cok senet sorulmasına hemde seansta. rica ederım kolay gelecayyEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTerste kaldim.... Söz hakki elbetteki mavilim´in...
:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
ilginize teşekkür ederim sn edy..herif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteredy bız dostuz her ıkınızıde tanıyorum onemlı degıl boyle seyler. bende kızıyorum cok senet sorulmasına hemde seansta. rica ederım kolay gelecayy
normalde sipariş üzerine analiz yapmadığımı da yazdım..
ama bazan atlanmış olabiliyor.
münferit bir iki olay oldu .Fakat pek önemli değil..
Yorum
-
bu forumun elit bir yer olduğu konusunda yanılmamışım.. mavilim hocama ve izleyen arkadaşlara saygılarla...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlayisiniz icin her ikinizede ayri ayri tesekkür ediyorum..
Yorum

Yorum