iyi tatiller arkadaşlar
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
yaptığınız çalışmalar ve her türlü bilgilendirmeleriniz için sonsuz teşekkürler. iyi akşamlar iyi hafta sonları
Yorum
-
Sayin hocam sayenizde bu hafta trade bilgimiz artti ve zararlarimizi kapatmaya başladik.
ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN...
haftaya gubrf nasil seyreder gibi bir sorum olacakti.
194 ncü sayfa ve 1935 nci mesajınızdaki grafiğine istinaden değişiklikler olmuştur mutlaka.
Bu haftasonu tekrar değerlendirirseniz memnun olurum...Last edited by serdinc35; 03 Nisan 2009, 21:49.
Yorum
-
Sayın mavilim ben steye yeni katıldım geçmiş sayf inceledim.dikatinizi çeken his.hak bildireceğim his sormayın demişsiniz.bende sizin dik çek.hisselerden sorayım.ALTIN UŞAK ve FİNBNK,iİZDMÇ'İn uzun yükseliştrendi yakalayacağını yorumlamışsınız.sayın hocam bu ALTIN ın gerilemesi nereye kadar sizin yorumdan sonra 286 yı görmüş haf son.278-280 kad gerilemiş.halen trend göstergesi poz.mi?
Yorum
-
Altın; öncelikleyükselen trendde diye birşey yazmadım..TEGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın mavilim ben steye yeni katıldım geçmiş sayf inceledim.dikatinizi çeken his.hak bildireceğim his sormayın demişsiniz.bende sizin dik çek.hisselerden sorayım.ALTIN UŞAK ve FİNBNK,iİZDMÇ'İn uzun yükseliştrendi yakalayacağını yorumlamışsınız.sayın hocam bu ALTIN ın gerilemesi nereye kadar sizin yorumdan sonra 286 yı görmüş haf son.278-280 kad gerilemiş.halen trend göstergesi poz.mi?
Grafiğe dikkatle bakınız senet diplerde.2.68 mutlak stop seviyesidir.
Bu çizgilerimde(DD64) pembe çizgiler arasında kalan barlar
tut konumunu simgeler.pembe barlar2.68-2.90 bandında olduğunu göstermektedir.Daha sonra sarı band hareketi devreye girer
Bu band ise 2.68-3.04 arasında.
Bu çizgilerde aynı renklerin biri kalın diğeri ince 2 çizgisi vardır.
ince çizgiler üst hedefi göstermektedir.Yani satışla karşılaşması muhtemel
seviyeleri..Altın grafiğinde skaladaki beyaz banda bakınız.(2.76-3.78)
hala beyaz band tutuyor.2.76 kırılırsa 2.68den destek bulur
Ve beyaz band maksimal hedef olarak 3.78i göstermektedir.
kırılan her ince çizgi,üste doğru diğer kanalın ince çizgisini hedef alır.
Burda,pembe üsr seviye olan 2.90 nın kırılması senedin
3.04de kadar hareket edeceğini ifade etmektedir.
Yorum
-
Altın(yıldız) göstergeye gelince ,beni rahatsız edecek
hiçbir durum söz konusu değil şimdilik...
tüm renkler yukarı yönlü..Burda sabırsız bir tavır sergileminiz açıkçası beni rahatsız etti.Günlerdir Usak yazdım..Daha dün patladı sanıyorsunuz..
Usak seramikte 0.41den beri işlem yapıyorum.
Ayrıca kimseyede al ya da sat tavsiyesi babında birşeyler de
yazdığımı hatırlamıyorum..
Yorum
-
Yorum

Yorum