Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Borsa'da manipülasyon operasyonu
İstanbul, İzmir ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, İMKB'de manipülasyon yaptıkları iddia edilen 48 kişi gözaltına alındı.
Metro Turizm'in sahibi (VANET patronu) Galip Öztürk'ün de gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtildi.
Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na İMKB'de bazı kişilerin manipülasyon yaptıkları yönünde ihbarların yapılması üzerine Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.6 ay yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu bu sabah 05.00 sıralarında İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere 5 ilde eş zamanlı operasyonlar başlatıldı. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ve spekülatörler Mehmet Akdere, Bekir Sani Karayal, Engin Karaalioğlu, Nihat Özçelik, Murat Kara'nın da aralarında bulunduğu 48 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Gözaltına alınanlar arasında siyasetçi, bürokrat ve işadamları da bulunuyor. Gözaltındaki kişilerin İMKB'de, hisseler üzerinde sürekli alım-satım yaparak haksız kazanç elde ettikleri iddia ediliyor.
Yorum
-
*erdoğan, 1-1.5 saat içinde imf başkani ile görüşecek-cnbc
(02/04/2009 - 15:21:13)
sn mavilim
imf görüşmesinin nasıl geçeceğini çizgileriniz haber verir sanıyorum..kötü bir görüşme ,sonuç olabilirmi? öncü haberlerinize ihtiyacımız var
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Pasife yazdığım mallar geliyor..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*erdoğan, 1-1.5 saat içinde imf başkani ile görüşecek-cnbc
(02/04/2009 - 15:21:13)
sn mavilim
imf görüşmesinin nasıl geçeceğini çizgileriniz haber verir sanıyorum..kötü bir görüşme ,sonuç olabilirmi? öncü haberlerinize ihtiyacımız var
bunlar bana kolay mal vermez desem...:081:
Yorum
-
sağol hocam,mesaj alınmıştır.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPasife yazdığım mallar geliyor..
Yorum
-
Bunu yazdıktan sonramavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryön indicatörünün sarısı beyazı aşağı kırdı.
at5 yeşili üste geçti...(olumsuz)
250 puan geriledik..
Yorum
-
hayırlı olsun sn.mavilimde 2 ayrı yorum çıkarttım.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPasife yazdığım mallar geliyor..
1- bana mal verdiklerine göre durum vahim.
2- ben söke söke mal alırım.
acaba hangisi.
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
ikiside olabilir..emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun sn.mavilimde 2 ayrı yorum çıkarttım.
acaba hangisi.
ben alacağım yeri bilirim abi...
no problemo gelsede 5-6 işlemle sahibine veririm...
mavilimdir ne yapsa yeridir
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Adaşım güldürdün beni.. neşen daim olsunemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun sn.mavilimde 2 ayrı yorum çıkarttım.
acaba hangisi.
Yorum

Yorum