Afiyet olsun
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehaba hangi hissler hakkında bilgi varmı acaba
teşekkürler
ozellıkle metro grubu hısseler yanı (vanet ve metyo) ıle yasar grubu(dyo-vıkıng) hısselere dıkkat edılmelıdır......
tavsıye degıldır pıyasa ızlenımıdır.........ıyı yada kotu alınan kararlar benı baglamaz fıkrımı beyan ettımal-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum
-
İstanbul Mali Şube ekiplerinin İstanbul, İzmir ve Ankara'da düzenlenlediği eş zamanlı operasyon sürüyor. İMKB'de manipülasyon yaptıkları iddia edilen kişiler arasında Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün de olduğu öne sürülüyor. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na talimatıyla başlayan operasyonda bazı isimlerin de arandığı ifade ediliyor.
Yorum
-
Arkadaşlar,çok fazla teknik bilgim yok ama, USD de bir OBO'dan bahsedebilirmiyiz?
Sayın Mavilim veya bir başka dostumuz yardımcı olabilir mi*
teşekkürler.
Yorum
-
Doğrudur ucu 1.60 a devam edentabularasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar,çok fazla teknik bilgim yok ama, USD de bir OBO'dan bahsedebilirmiyiz?
Sayın Mavilim veya bir başka dostumuz yardımcı olabilir mi*
teşekkürler.
bir obo mevcut serbest piyasa grafiğinde
Yorum
-
İNŞAALLAH savcılar bu nam......lara güzel bir tur attırır da kul hakkının bu dünyada'da önemli olduğunu öğrenirler.İYİ'Kİ HUKUK VAR İYİKİ AHİRET HESABI VARJAJA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİstanbul Mali Şube ekiplerinin İstanbul, İzmir ve Ankara'da düzenlenlediği eş zamanlı operasyon sürüyor. İMKB'de manipülasyon yaptıkları iddia edilen kişiler arasında Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün de olduğu öne sürülüyor. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na talimatıyla başlayan operasyonda bazı isimlerin de arandığı ifade ediliyor.
Yorum
-
sevgili emeklicaemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağlayanın malı gülene hayretmezmiş.kimbilir ne canlar yandı,ne ocaklar söndü.
sizi gördüğüme sevindim
hoş geldiniz:081:Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
teşekkür ederim sn.yağmur.hoşbulduk.yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili emeklica
sizi gördüğüme sevindim
hoş geldiniz:081:
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
NAMUSSUZLAR diyoruz........DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİNŞAALLAH savcılar bu nam......lara güzel bir tur attırır da kul hakkının bu dünyada'da önemli olduğunu öğrenirler.İYİ'Kİ HUKUK VAR İYİKİ AHİRET HESABI VAR
Bundan 7-8 sene kadar önce Canakkalede hemde kizinin dügününden bir gün önce borsa yüzünden intihar etmis birini duymustum... ayni sitede... Sirf böyle serefsizler yüzünden....:(emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağlayanın malı gülene hayretmezmiş.kimbilir ne canlar yandı,ne ocaklar söndü.
Yorum
-
Ben globalleri erken elimden çıkardığıma yanıyorum..........yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocalar toplantıda
(
napıyoruz kaldık bir başımıza
Groki pozisyonundayım:040:
Yorum
Yorum