Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Seans anında çoğu kez izliyemiyorum; seans sonrası tahminlerin isabetini ancak tebrik edebiliyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
saat 11 sıralarında 2. seansın çok güzel olacağını yazmıştım...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans anında çoğu kez izliyemiyorum; seans sonrası tahminlerin isabetini ancak tebrik edebiliyorum
Yorum
-
Topiğimde topiğinizin izlenmesini öneriyorum; kendim izliyemiyorumhisse ve sistem takibinden iyimi; amme hizmeti adınamavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat 11 sıralarında 2. seansın çok güzel olacağını yazmıştım...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim müsait olursanız sagyo yorumu yaparmısınız?
Değerli arkadaşım,
sayın Mavilim artık senet analizi yapmayacağını defalarca söyledi.
Adamcağızı bıktırıp,usandırıp,isyan ettirip burayı terk etmesinimi arzu ediyorsunuz.
Lütfen uyarılara kulak verelim.
Yorum

Yorum