Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
senas içi gönderdiğim grafikler 15 dakkalık bazdadır..JAJA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. MAvilim Pazartesi İmkb. ne olur.. Seçim Sonrası...? 26000 bulurmuyuz..
günlük grafikler tut konumunda..
27.131 e kadar düşe kalka önümüz açık görünüyor.
25.562 2 gündür geçemediğimiz günlük direnç idi.
bugün 25.753 en yüksek görülmüş olması, yukarı isteğinin
bir işareti olarak algılanabilir.
Yorum
-
Birşey öğrenmek için ortaya soruyorum,GARAN'da paragirişi artmasına rağmen fiyatı düşüyor.
Bu nasıl oluyor.??
Yorum
-
Para girişi ne demektir?Para girişi olunca nereye giriyor para?tabularasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirşey öğrenmek için ortaya soruyorum,GARAN'da paragirişi artmasına rağmen fiyatı düşüyor.
Bu nasıl oluyor.??
Uydurulmuş bir kavramdır, fazla kafanızı takmayın.;)
Yorum
-
Yanlış sordum sanırım.Paragiriş çıkışı artı yönde gelişirken ,hisseye para girerken,fiyat düşüşü oluyor.Bunu sordum.stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi ne demektir?Para girişi olunca nereye giriyor para?
Yorum
-
Para giriş çıkışı uydurulmuş bir kavramdır.tabularasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYanlış sordum sanırım.Paragiriş çıkışı artı yönde gelişirken ,hisseye para girerken,fiyat düşüşü oluyor.Bunu sordum.
Genelde ilk 5 alıcı ve satıcı kurum tarafından alınan ve satılan hisselerin toplam maliyetleri arasındaki farka para giriş-çıkışı adı verilir.
Hisse fiyatının yönüyle hiçbir doğrusal ilişkisi yoktur.
Tv'de sürekli bu kavramı kullanan yorumcuların hiçbirinin, neden bahsettiklerini ve para giriş çıkışının nasıl hesaplandığını bildiğini sanmıyorum.
Yorum
-
Doğru band aralığınıu tutturduk..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet obo iyi bir şekil değildir..
kapanış tahminim
25.369.33
25.425.48
Yorum
-
Senet analizi vermeyeceğim artık...sorry..JAJA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. mavilim KORDS hakkında görülerinizi alabilirmiyim..?
Yorum

Yorum