geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç geyik yok mu burada?
Bir geyik üretme çiftliği yapalım artık...
Haydi toplanın bakalım...

Yorum
-
-
-
-
Pardon, ağzın hiç boşaldı mı ki?engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağzımız dolu iken yakalanmışız yaw.:081:
Yorum
-
-
Ne keskin göz var abi sen de yahu...engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhatunlar daha güzel.

Yorum
-
aç kaktım ordan geyikten..:040::040:hatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon, ağzın hiç boşaldı mı ki?

bahar geldi üretime 3 vardiya başlasakmı.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇiftliği kuramadık daha....
Yorum
-
kuracağız inşallah, hele şu teşvik belgesi bir gelsin .....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇiftliği kuramadık daha....
özellikle mi öyle çekildi o foto?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe keskin göz var abi sen de yahu...
Yorum
-
tavşan havuçla geyik dürümle beslenir ondandır.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe keskin göz var abi sen de yahu...
Yorum
-
cumartesileri dişarida olurum genelde, bu maç beni eve bağladıengin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterntv de maç tam geyik maçı
ama değiyor maşaallah.
Yorum
-
yemin ediyorum şuan acılı dürüm yiyorum...engin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavşan havuçla geyik dürümle beslenir ondandır.
Yorum

Kulaklarını iyice çınlatalım, buradan...
Yorum