döneriz diyorsun...........yarın satar çıkarım o zaman.........
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Antalyadan Kasımpaşaya doğru gitmemek lazım...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrizede ne işimiz var.........burdur dan aşağısı antalya...........fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
şişhaneden ineceksin..............kasımpaşa değişti sen bilmezsin artık sosyete oraya takılıyor..........TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAntalyadan Kasımpaşaya doğru gitmemek lazım...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Kasımpaşa'nın yukarısında dönüyor ya olaylar. Kasımpaşa'ya kadar sarkmaları normal...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşişhaneden ineceksin..............kasımpaşa değişti sen bilmezsin artık sosyete oraya takılıyor..........fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Ben gösteririm onlara gününü. Ben de Türk'üm ne var...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersekret her an bir doktor olaya müdahale eder............yabancı değil türktür bilesin.........fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
sahiden öyle dedimi..............gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdöneriz diyorsun...........yarın satar çıkarım o zaman.........
Yorum
-
dedi ........döneriz dedi............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersahiden öyle dedimi..............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
hadi göster ...................bende fullvestel var sende ne var...........TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen gösteririm onlara gününü. Ben de Türk'üm ne var...
Yorum
-
-
Olmaz ayıptır. Ne o öyle görmemiş gibi. Neyseki babamız görmemiş değildi de kurtardık....balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi göster ...................bende fullvestel var sende ne var...........fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
-
Full KCHOL o. Yanı BJKgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkare koç vardır belki..........fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
Yorum