Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
görmedin mi dün son saniye de yaptığım hatayı ...zorla topladığım malları kaptırdım ...yeni maçlara akıyorum artık ...yaşar amcam bu hafta bize gelecekmiş...çerkeze gitmesem mi acaba ...ne yapacağıma karar veremiyorum ...yaşar amcam elinde takım elbise getirir ...çerkeze giderse cepten gider...yaşar amcayı evde kabul etsek takım elbise sahibi oluruz...ne yağpacağıma karar veremedim bir türlü...
Isparta kulesi nerelerde.Sesi soluğu çıkmıyor.Dün kaymağı yedi nasıl olsa.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
sıvı her zaman iyidir kanka ...oğlan süt içe içe ...içi dışı süt oldu ...
Bisim dana da sever sütü.;)Dediler ki Denizli'de Acıpayam'daki AYNES var hep sağlam süt toplarmış.Diğeri de zırtapoz kokmuş sütleri dahi alırmış Ucuzdan.k24k24Hissesini bilmem de adına bakıp ta aldanmayın.Bu hususta çok hassasum.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Bisim dana da sever sütü.;)Dediler ki Denizli'de Acıpayam'daki AYNES var hep sağlam süt toplarmış.Diğeri de zırtapoz kokmuş sütleri dahi alırmış Ucuzdan.k24k24Hissesini bilmem de adına bakıp ta aldanmayın.Bu hususta çok hassasum.
Yorum