geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yırttı 10 numara sekılde en guzel yerden kapadı longları hasan abımÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDedim sana şapkan elinde ossun diye.İnşallah yırtmışsınızdır.
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYumurtacıdayız dedikya.:081::081:Vestellerden evladiyelik var.Onları kimseye vermem.
boyle dusunme abı...........hep konustuk.....karı cebe almak lazımal-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum
-
XTRADERX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkadırım dostum
selamlar nasılsın?
cumleten ıyı aksamlar
çok şükür canım abim,
naptın ettin düşürdün ya borsayı helal olsun sana
Yorum
-
kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şükür canım abim,
naptın ettin düşürdün ya borsayı helal olsun sana
kadırım ben dusurmedım
kım cıkardıysa o dusuruyor ılızyon bıtıyor...........
al-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum
-
kapdan hoşgeldin canım benim nasılsın ...kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula burda da mı sizden rahat yok
:081:
selamlar bu arada selçuk ...nasılsın ...
kanka hocam sen nasılsın ...sıçıyorduk altımıza senin festel yüzünden ...parsan da tahtayı ben yağıyordum ...salak gibi malları kaptırdım ...sinirliyim hiç sorma ...selçuk'a telde diyorum ki ikinci seans bu tahta 1,31 132 gider ama ben garanticiyim 30 dan veririm diyorum ...kaçtan veriyorum biiyormusunuz...parnaktan sonra..o da gülün bana
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapdan hoşgeldin canım benim nasılsın ...
kanka hocam sen nasılsın ...sıçıyorduk altımıza senin festel yüzünden ...parsan da tahtayı ben yağıyordum ...salak gibi malları kaptırdım ...sinirliyim hiç sorma ...selçuk'a telde diyorum ki ikinci seans bu tahta 1,31 132 gider ama ben garanticiyim 30 dan veririm diyorum ...kaçtan veriyorum biiyormusunuz...parnaktan sonra..o da gülün bana
çok şükür be abi...sen benim ŞENOL abim değil misin...hemen yönetime söyle değiştirsinler be abi o ne öyle " senol " kocaman kocaman yazsın da millet ADAM görsün...cayy
Yorum
-
Yavrusunun yavrısı kaldı.XTRADERX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryırttı 10 numara sekılde en guzel yerden kapadı longları hasan abım
boyle dusunme abı...........hep konustuk.....karı cebe almak lazım
Yımırtaları kimseye vermem.:081::081:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ne olsun ben senolum yemek yıycemsenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapdan hoşgeldin canım benim nasılsın ...
o degıl yayın yok yaw tv de uyduda sıkıntı var ona bakıcam sımdı
yumurtaları ben unuttum sen hala unutmadınmı abık25ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYavrusunun yavrısı kaldı.
Yımırtaları kimseye vermem.:081::081:
al-sat ve yatırım tavsiyesi değildir........
Yorum
-
XTRADERX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yumurtaları ben unuttum sen hala unutmadınmı abık25

k11Nöbetteyim başındak11

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
eyvallah kadirim hemen iletecem ...yönetime...kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şükür be abi...sen benim ŞENOL abim değil misin...hemen yönetime söyle değiştirsinler be abi o ne öyle " senol " kocaman kocaman yazsın da millet ADAM görsün...cayy
neyse gelelim sadete...selçuk'a parsan ikinci seans yukarı hareket olur 30 dan veririz diyorum telde...ikinci seans başladı sordum kademe nasıl 22 de 45 alıcı 23 30 var diyor...tamam yukarı olacak kademeler dengelenmiş diyorum ...len birden 1,20 de dahil vermesinler ..ben panik sinir ulen ......uyuslar hani 30 31 32 yapacaktık diyorum içimden yarısını 21 den veriyorum ...yarısını da selçuk'u arıyorum ...23 24 ken soruyorum kademeler nasıl diye 10 bine 250 bin 10 bin 23 de diyor bendeniz korkuyor blöflerini yutuyorum veriyorum 23den ...selçuk o sıra da finans 100 bin aldı diyor 24 den ekranı açana kadar 24 25 26 27 kalkıyor ...selçuka 26 ya gene alım girdim dedim işaretledi geldi malın dedi ben hemen 30 garanti olsun diye yazıyorum oraya 31 32 olacak diyorum ama garantiye alayım diye yazdım işaretlendim mallar gitti ne oldu ben malları 26 ortalama ile vermiş oldum üstüne bir de al sat komisyonları ...izlemiyecem bir daha tahtaları ...

Yorum
-
Vay emiceoğli gelmiş.:081::081:Hoşgelmiş.mavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşşşt yumurtacı abim
Gazozcu Kek kamil nerede yiğenim.
Yorum
-
yumırtacı yesin seni...mavitren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşşşt yumurtacı abim
Yorum
-
kanka bu trenin yüzünden akşam sakatlandım ...ne maçtı ama halı sahadakiler ağladı ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay emiceoğli gelmiş.:081::081:Hoşgelmiş.
Gazozcu Kek kamil nerede yiğenim.
Yorum
-
Kanka valla helal olsun diyorum,başka da bişey demiyorum.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah kadirim hemen iletecem ...yönetime...
neyse gelelim sadete...selçuk'a parsan ikinci seans yukarı hareket olur 30 dan veririz diyorum telde...ikinci seans başladı sordum kademe nasıl 22 de 45 alıcı 23 30 var diyor...tamam yukarı olacak kademeler dengelenmiş diyorum ...len birden 1,20 de dahil vermesinler ..ben panik sinir ulen ......uyuslar hani 30 31 32 yapacaktık diyorum içimden yarısını 21 den veriyorum ...yarısını da selçuk'u arıyorum ...23 24 ken soruyorum kademeler nasıl diye 10 bine 250 bin 10 bin 23 de diyor bendeniz korkuyor blöflerini yutuyorum veriyorum 23den ...selçuk o sıra da finans 100 bin aldı diyor 24 den ekranı açana kadar 24 25 26 27 kalkıyor ...selçuka 26 ya gene alım girdim dedim işaretledi geldi malın dedi ben hemen 30 garanti olsun diye yazıyorum oraya 31 32 olacak diyorum ama garantiye alayım diye yazdım işaretlendim mallar gitti ne oldu ben malları 26 ortalama ile vermiş oldum üstüne bir de al sat komisyonları ...izlemiyecem bir daha tahtaları ...

Yorum
Yorum