LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sende karşısın da haberin yok.................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
harbi adamsın vesselam....
ben olsam... kaytarmaya bakardım ... :081::081::081:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Aaal geldi. Hayırdır Gaptan hurma murma ne iş?gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdısektret yok mu ................fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
alıcan verecen araplar kazanacak ithalarçı kazanacak.............FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevde paketi 3 TL olan tunus hurması vardı, az önce Medine hurmasını açtım, iftar için, abi bitti

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Herkes neden bana karşı?gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende karşısın da haberin yok.................
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
ağbey hurma işine gireceğimde ramazandan sonra................TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAaal geldi. Hayırdır Gaptan hurma murma ne iş?itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ben sordum, tunus ile medine hurmasını.TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAaal geldi. Hayırdır Gaptan hurma murma ne iş?
tecrübesinden yararlandık vesselam.:081:
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç sevmem...........arasında da bir fark olduğunu sanmıyorum......en son 5-6 sene önce bir tane yemiştim..........
abi süper bi hurma...5-6 sene önceki gibi değil geliştirmişler hurmayı...
Rock forever

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
tamirci lazımsa şey ederimkrokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana bakın bana kafam bozuk..oaa göre...
Yorum
-
bakınca hemen belli oluyor..............krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana bakın bana kafam bozuk..oaa göre...
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
alnında mı yazıyor?gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakınca hemen belli oluyor..............
Yorum
-
temiz olduğuna inanamadım....asla ne alırım ne yerim..ne de yiyene mani olurum..............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi süper bi hurma...5-6 sene önceki gibi değil geliştirmişler hurmayı...
Rock forever

Yorum
-
krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana bakın bana kafam bozuk..oaa göre...
belli bellii...
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana bakın bana kafam bozuk..oaa göre...
dağılalım o zaman biz...dağılın geyik sürüsü...
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum

Yorum