bir şey silmiycem engin merak ettim...........
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir şey silmiycem engin merak ettim...........
merak ne güzzel şey merak..

Yorum
-
-
-
-
mesajı değiştirebiliyom ama silemiyom
gene olmadı
:081:
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasta etme la adamı anlat adam gibi...............
Bu mesaj ayhan53 tarafından değiştirildi (Bugün saat 15:12).. Sebep: deneme
mill@ şakır şapur değişiyo sende tık yoh dr.
Yorum
-
la sen harbi lazsın.........değiştirme değil ellki kere dedim silmek için diye.................ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu mesaj ayhan53 tarafından değiştirildi (Bugün saat 15:12).. Sebep: deneme
mill@ şakır şapur değişiyo sende tık yoh dr.
Yorum
-
izin yok gibi geldi bana doktor
biraz daha karıştıralım makineyi belki buluruz[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
sevindim be ayhan hocam beni mutlu etmek için böyle demiyorsunuz değilmi............duygularımla oynamayın......yoksa sahiden mongolmuyum ben..........ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesajı değiştirebiliyom ama silemiyom
gene olmadı
Yorum
-
yok değilsin sen mongolsan bende mongolum bulamadım çünkübalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevindim be ayhan hocam beni mutlu etmek için böyle demiyorsunuz değilmi............duygularımla oynamayın......yoksa sahiden mongolmuyum ben..........
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla sen harbi lazsın.........değiştirme değil ellki kere dedim silmek için diye.................ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizin yok gibi geldi bana doktor
biraz daha karıştıralım makineyi belki buluruzbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevindim be ayhan hocam beni mutlu etmek için böyle demiyorsunuz değilmi............duygularımla oynamayın......yoksa sahiden mongolmuyum ben..........
bize ne iş düşcek siz yapcaksanız..
Yorum
-
Yorum