neyse dışarı çıkıyorum...
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyse dışarı çıkıyorum...
sıkma tatlı canını DEGMEZ..............darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yazdıklarımın eleştiri destek köstek yorum yapılmamasını rica ediyorum..
özel cep msn den yorum yapalım....
lütfen lütfen lütfen !!!!
Yorum
-
boluda araba üzerine düşerek amansız şekilde aramızdan ayrılan geyik kardeşimizi ilkindi namazına mütakiben kaldıracaz............
yer bolu merkez camii
not: çelenk yerine geyikleri koruma ve kollama vakfına bagışta bulunalım.....
bagışta bulunanlara fnt tarafından sertifikalanacaktır......darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
digeriyle aynı yapabilirsin abi ,,,ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirisi resim nasıl yapıştırılıyor söylesin
ben hala ; http://tinypic.com/ upload yapıp
IMG Code for Forums & Message Boards bolumundeki kodu alıp yapıstırıp gonderıyorum
örnek ;
ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
ImageShack® - Image Hosting
abi burdan yaptım dicem ama zaten bılıyosundur...........darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
bende ordan olduğunu biliyorumwarworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterImageShack® - Image Hosting
abi burdan yaptım dicem ama zaten bılıyosundur...........
burada nereden diyorum
resim ekleye tıkılıyorum
yapıştırıyorum sonuç bu oluyork24
[/IMG]
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
tamamdır burada imagenin başka kutucuğunu kullanmak gerekiyormuş[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

[/IMG]

Yorum