geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abacım.. sen biraz daha kal buaralarda... biz fıransızcayı sökeriz...yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLooo orhan iyi akşamlar,
Pardon Bon soire

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Ay hayırdır diyelim, :ka24:sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler, abla sen nasılsın? Üzgünüm bu aralar biraz...
Dolunayın etkisindendir.
Bu haftada biraz gergin olacak, şöyle bu haftayı sakin geçirebilirsiniz.
İnşallah her şey çok iyi olacak
Yorum
-
sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler, abla sen nasılsın? Üzgünüm bu aralar biraz...
hayrola abi neyin var?NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
Ben öğreneyim İnşallah hep beraber öğreniriz.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabacım.. sen biraz daha kal buaralarda... biz fıransızcayı sökeriz...

Delikanlının teki tepemde boza pişiriyor, pc'den kalkayım diye
Tekrardan iyi akşamlar
Yorum
-
iyi akşamlar....yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen öğreneyim İnşallah hep beraber öğreniriz.
Delikanlının teki tepemde boza pişiriyor, pc'den kalkayım diye
Tekrardan iyi akşamlar
--------------------
Yorum
-
YouTube - Melih Gökçek - Hilmi Güler telefon görüşmesi - AKP'nin gerçek yüzünü herkes izlesin!
vay anasını be ,,, efsane başkanına bak neler karıstırıyoALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
iftara az kalmıştı...k24gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz bir şey yemek yiyeyim..............
çok sabırsızsın abii....
Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
benim saat hızlı çalışıyor...............BEDESTENLİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriftara az kalmıştı...k24
çok sabırsızsın abii....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz bir şey yemek yiyeyim..............
biriyer biri bakar kıyamet bundan kopar demişler gemici abi...

sigaraylan açacam orucumu
--------------------
Yorum
Yorum