warworn Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 demek istedin sanırım
yarınmı kalkıyor yoksa never mı oldunALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefsane bi ikimiz kaldık ,,, cezası kalkmayan
benim cezam kalkmaz.... neyse... bırakalım bu konuları... ilgili yerde zaten tartışılıyor..
o anket kalkmadıkça ben zaten yazmam... ;)NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefsane bi ikimiz kaldık ,,, cezası kalkmayan
Sağolsun onunla sadece orhan 2008 ve çakal ilgilenmişler.
seninde kalkmaz... abi

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
k26k26k26k26
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYıllardır üyesi olduğum diğer site ile ilişkim kesilmiş.
İnanınki hiç kızmıyorum.Vardır bir bildikleri diyorum.
Ancak Engin'in çağrısına %100 katılıyorum.Oradaki olayı buraya taşımamalıyız.Artık burada gelecek için konuşmalı,geçmişi unutmalıyız.
Sevgiler...
Yorum
-
volvonun yazısına katılıyorum yazıdım diye never olmuşumorh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarınmı kalkıyor yoksa never mı oldundarağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
biriyle ilgilenmişim o yuzden uzamış ceza ,,,neden ilgilenmiyecekmişim ki ; ben hür bir insanım ,,, ben istediğim kişiyle arkadas olabılırım ,,, ne yanlış kelime kullanmısımki ; onu soylesınlerALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
herkese hayırlı sahurlar ,,,,,ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiğer forumda neler yaşanmış etmiş bilmiyorum. Yazılarımızda diğer foruma göndermeler, ya da problem yaşadığınız şahıslara cevap hakkı doğuracak yazışmalarımız olmasın. Kurallarımız herkes için geçerli olup huzuru tesis etmek hepimizin elindedir. Yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.
Saygılarımla...
k26k26
Yorum
-
sağol abi hatırlatma için kendimizi kaptırıyoruz işte..ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterk26k26NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
Yorum